Conferinta la Bucuresti cu John Piper

Cunoscutul pastor, autor și conferențiar creștin american John Piper vine la București, pentru a participa ca invitat principal la douã evenimente organizate de Alianța Evangehlicã din România:

1- Conferința biblicã Dumnezeu este Evanghelia care va avea loc în perioada 3-5 mai 2012 la Crystal Palace Ballrooms. Emil Bartoș va conferenția alãturi de John Piper la aceastã conferințã.

2- Evenimentul intitulat Nu-ți irosi viața care va avea loc duminicã 6 mai, ora 18:00, la Sala Palatului. Toți participanții la acest eveniment sunt încurajați sã-și invite rudele și prietenii sã participe și ei la aceastã searã de evaluare spiritualã a vieții.

Pentru detalii suplimentare vã rugãm sã accesați www.johnpiper.ro.

Sursa: Alianța Evanghelica din România

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tags: , , , , ,

Statisticile zilei

  • 166
  • 39
  • 23,270
  • 379

Archives

Categorii

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Copyright, re-blogging etc…

Pentru re-bloging, folositi dintre icoanele de Social Media pe cea verde, din dreapta. Click, apoi alegeti dintre optiuni, WordPress sau ce mediu utilizati. In prealabil trebuie sa fiti logat in blogul personal, in alt Tab sau fereastra. Altfel nu merge procedura.

Rog a nu se prelua articolele integral, prin „copy and paste”, ci max. 25%, recomandabil 500 de semne, cu indicarea autorului si a sursei, cu un link viabil. Imi asum dreptul de a activa periodic protectia la copiere, pentru descurajarea tentativelor.