Zi de Rugaciune pentru Biserica Persecutata

Pe 11 noiembrie a.c. este Ziua Internaþionalã de Rugãciune pentru Biserica Persecutatã. Mii de biserici din întreaga lume îºi vor dirija rugãciunile în sprijinul creºtinilor care suferã pentru credinþa lor. Mii de oameni sunt martirizaþi anual în întreaga lume, doar pentru vina de a fi ucenici ai lui Isus Hristos. Printre cele mai fierbinþi zone de e glob, din acest punct de vedere, se numãrã Irak, Indonezia, Papua-Noua Guinee ºi Laos. Pentru mai multe detalii, vizitaþi situl organizaþiei IDOP.

2 thoughts on “Zi de Rugaciune pentru Biserica Persecutata”

  1. oh, nu!!!! Am ratat aceasta zi. Nu am intrat cateva zile pe net si abia acum am gasit aceasta stire. Ce bine insa ca Tatal nostru cel ceresc ne asculta rugaciunile in orice zi!!!!!!! Oricum pentru atata suferinta nu e deajuns doar o zi de rugaciune asa ca putem ….mai e loc!
    Tocmai am trecut prin Faptele Apostolilor si am citit din nou despre suferintele prin care a trecut Pavel. Altii trec chiar si in zilele noastre prin ele. O, Doamne, indura-te de ei!

  2. Ela,
    E bine sã ne rugãm mereu pentru biserica persecutatã. Pentru unii însã este important sã li se aducã aminte anual de acest lucru.

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.