Variatii ProLogos

În urmã cu 14 ani, în toamna lui 1993, am înfiinþat o asociaþie numitã ProLogos. Da, înainte de a exista ProTV a existat ProLogos, deci generaþia Pro nu are neapãrat legãturã cu postul TV amintit. Vreme de câþiva ani, prin 1997-2000 am editat ºi un e-zine lunar cu acest nume, distribuit la aproape 1000 de adrese de email.

Între timp am aflat de o editurã înfiinþatã sub acelaºi nume, Pro Logos. Se pare cã editura respectivã publicã ºi o revistã lunarã, evident tot cu acelaºi nume. Puteþi afla mai multe despre aceastã revistã aici.

Recent, niºte tineri ortodocºi din Timiºoara au înfiinþat ºi ei o asociaþie culturalã, aþi ghicit, tot ProLogos. Ca urmare se cade sã urãm bun venit tuturor în lumea ProLogos!

2 thoughts on “Variatii ProLogos”

  1. bun gest din aprtea tuturora care vor sa fie proLogos… revista de care incerci sa explici vine cu informatii de cultura si mesaj spiritual pt o lume care se pare ca uita de Dumnezeu… nu accentueaza nici o doctrina.. daca vrei sa primesti un exemplar al revistei e simplu de tot.. trebuie doar sa scrii la adresa: CP 9, OP 5 – Rm. Valcea

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Statisticile zilei

  • 147
  • 34
  • 23,251
  • 379

Archives

Categorii

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Copyright, re-blogging etc…

Pentru re-bloging, folositi dintre icoanele de Social Media pe cea verde, din dreapta. Click, apoi alegeti dintre optiuni, WordPress sau ce mediu utilizati. In prealabil trebuie sa fiti logat in blogul personal, in alt Tab sau fereastra. Altfel nu merge procedura.

Rog a nu se prelua articolele integral, prin „copy and paste”, ci max. 25%, recomandabil 500 de semne, cu indicarea autorului si a sursei, cu un link viabil. Imi asum dreptul de a activa periodic protectia la copiere, pentru descurajarea tentativelor.