Variatii ProLogos

În urmã cu 14 ani, în toamna lui 1993, am înfiinþat o asociaþie numitã ProLogos. Da, înainte de a exista ProTV a existat ProLogos, deci generaþia Pro nu are neapãrat legãturã cu postul TV amintit. Vreme de câþiva ani, prin 1997-2000 am editat ºi un e-zine lunar cu acest nume, distribuit la aproape 1000 de adrese de email.

Între timp am aflat de o editurã înfiinþatã sub acelaºi nume, Pro Logos. Se pare cã editura respectivã publicã ºi o revistã lunarã, evident tot cu acelaºi nume. Puteþi afla mai multe despre aceastã revistã aici.

Recent, niºte tineri ortodocºi din Timiºoara au înfiinþat ºi ei o asociaþie culturalã, aþi ghicit, tot ProLogos. Ca urmare se cade sã urãm bun venit tuturor în lumea ProLogos!

2 thoughts on “Variatii ProLogos”

  1. bun gest din aprtea tuturora care vor sa fie proLogos… revista de care incerci sa explici vine cu informatii de cultura si mesaj spiritual pt o lume care se pare ca uita de Dumnezeu… nu accentueaza nici o doctrina.. daca vrei sa primesti un exemplar al revistei e simplu de tot.. trebuie doar sa scrii la adresa: CP 9, OP 5 – Rm. Valcea

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.