Ti-am luat locul

Într-o zi, un om s-a dus în vizitã la o bisericã. A sosit devreme, ºi-a parcat maºina ºi s-a dat jos din ea. O altã maºinã s-a apropiat iar soferul, plin de nervozitate i-a zis: “Întotdeauna parchez în locul acesta. Mi-ai luat locul!”

Omul nostru s-a îndreptat spre clasa de ªcoalã Duminicalã, a cãutat un scaun liber ºi a luat loc. O tânãrã doamnã din bisericã l-a acostat, zicându-i: “Ãsta-i locul meu. Mi-ai luat locul!” Vizitatorul a fost oarecum deranjat de aceastã primire grosolanã dar nu a replicat nimic.

Dupã ªcoala Duminicalã, omul nostru a intrat în sala mare a bisericii, unde s-a asezat pe un loc liber. Altcineva s-a apropiat în grabã, spunându-i: “Aici stau eu întotdeauna. Mi-ai luat locul!” Vizitatorul nostru a devenit ºi mai încurcat de acest tratament repetat, dar totuºi n-a zis nimic.

Mai târziu, când oamenii au început sã implore prezenþa lui Christos în mijlocul lor, vizitatorul s-a ridicat în picioare ºi înfãþiºarea lui a început sa se schimbe iar rãni teribile au devenit vizibile pe mâinile ºi picioarele sale.

Cineva din congregaþie i-a facut un semn, strigându-l: “Ce s-a întamplat cu tine?”

Musafirul a replicat: “Eu þi-am luat locul!”

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.