Ti-am luat locul

Într-o zi, un om s-a dus în vizitã la o bisericã. A sosit devreme, ºi-a parcat maºina ºi s-a dat jos din ea. O altã maºinã s-a apropiat iar soferul, plin de nervozitate i-a zis: “Întotdeauna parchez în locul acesta. Mi-ai luat locul!”

Omul nostru s-a îndreptat spre clasa de ªcoalã Duminicalã, a cãutat un scaun liber ºi a luat loc. O tânãrã doamnã din bisericã l-a acostat, zicându-i: “Ãsta-i locul meu. Mi-ai luat locul!” Vizitatorul a fost oarecum deranjat de aceastã primire grosolanã dar nu a replicat nimic.

Dupã ªcoala Duminicalã, omul nostru a intrat în sala mare a bisericii, unde s-a asezat pe un loc liber. Altcineva s-a apropiat în grabã, spunându-i: “Aici stau eu întotdeauna. Mi-ai luat locul!” Vizitatorul nostru a devenit ºi mai încurcat de acest tratament repetat, dar totuºi n-a zis nimic.

Mai târziu, când oamenii au început sã implore prezenþa lui Christos în mijlocul lor, vizitatorul s-a ridicat în picioare ºi înfãþiºarea lui a început sa se schimbe iar rãni teribile au devenit vizibile pe mâinile ºi picioarele sale.

Cineva din congregaþie i-a facut un semn, strigându-l: “Ce s-a întamplat cu tine?”

Musafirul a replicat: “Eu þi-am luat locul!”

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Statisticile zilei

  • 138
  • 33
  • 23,242
  • 379

Archives

Categorii

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Copyright, re-blogging etc…

Pentru re-bloging, folositi dintre icoanele de Social Media pe cea verde, din dreapta. Click, apoi alegeti dintre optiuni, WordPress sau ce mediu utilizati. In prealabil trebuie sa fiti logat in blogul personal, in alt Tab sau fereastra. Altfel nu merge procedura.

Rog a nu se prelua articolele integral, prin „copy and paste”, ci max. 25%, recomandabil 500 de semne, cu indicarea autorului si a sursei, cu un link viabil. Imi asum dreptul de a activa periodic protectia la copiere, pentru descurajarea tentativelor.