Se intampla si la case mai mari

O fetita de nouã ani, împreunã cu fratele ei de 5 ani, au forþat uºa din dos a unui apartament din vecinãtate, în Ajunul Crãciunului, undeva în New Jersey, sustrãgând de pe masa din bucãtãrie teancul de cadouri primite de familia respectivã, în valoare de cca 200$. Aflând de pãþania vecinilor, o rudã a copiilor a fãcut legãtura cu cadourile misterioase primite de aceºtia ºi a avertizat-o pe mama lor. Aceasta a comunicat cu poliþia ºi, spre stupefacþia tuturor, copiii ºi-au mãrturisit fapta. S-a convenit sã nu se ia nici o mãsurã punitivã îmotriva lor.

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Statisticile zilei

  • 230
  • 40
  • 25,368
  • 379

Archives

Categorii

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Copyright, re-blogging etc…

Pentru re-bloging, folositi dintre icoanele de Social Media pe cea verde, din dreapta. Click, apoi alegeti dintre optiuni, WordPress sau ce mediu utilizati. In prealabil trebuie sa fiti logat in blogul personal, in alt Tab sau fereastra. Altfel nu merge procedura.

Rog a nu se prelua articolele integral, prin „copy and paste”, ci max. 25%, recomandabil 500 de semne, cu indicarea autorului si a sursei, cu un link viabil. Imi asum dreptul de a activa periodic protectia la copiere, pentru descurajarea tentativelor.