Reverberaþii la Balonul de Aur

Am citit multe articole laudative la adresa lui Kaka, presa localã ºi cea internaþionalã abundând la ora aceasta cu elogii la adresa marelui fotbalist. Însã un articol mi-a atras atenþia în mod deosebit. În afara ºablonului este un articol excelent, scris de Radu Paraschivescu, în care se pune cu adevãrat punctul pe i: Da! Kaka este persoana care nu se conformeazã ºablonului. Este deja evident pentru cei care-i cunosc cât de cât viaþa.

Aºa cum aminteºte ºi Radu Paraschivescu, Kaka mulþumeºte Celui de Sus pentru fiecare realizare ºi o face extrem de graþios. Cred cã ºi noi ar trebui sã mulþumim Atotputerncului pentru omul care preferã sã facã notã disonantã, pentru Sfântul din mijlocul diavolilor milanezi. Lumea noastrã este mai frumoasã cu un asemenea erou.

 

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Statisticile zilei

  • 138
  • 33
  • 23,242
  • 379

Archives

Categorii

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Copyright, re-blogging etc…

Pentru re-bloging, folositi dintre icoanele de Social Media pe cea verde, din dreapta. Click, apoi alegeti dintre optiuni, WordPress sau ce mediu utilizati. In prealabil trebuie sa fiti logat in blogul personal, in alt Tab sau fereastra. Altfel nu merge procedura.

Rog a nu se prelua articolele integral, prin „copy and paste”, ci max. 25%, recomandabil 500 de semne, cu indicarea autorului si a sursei, cu un link viabil. Imi asum dreptul de a activa periodic protectia la copiere, pentru descurajarea tentativelor.