Reincarnare doar pe baza de autorizatie!

Conform unei stiri publicate de Newsweek ºi descoperitã graþie ghidoo, una dintre aberantele decizii ale totalitaristului guvern chinez pretinde ca orice reîncarnare sã se facã pe baza unei autorizaþii speciale. Personal nu cred în reîncarnare, dar mã întreb totuºi cum de un regim ateu pretinde sã emitã astfel de autorizaþii de reîncarnare!

Deºi mãsura este absurdã, Newsweek explicã ºi care este scopul ei: nici mai mult nici mai puþin de a controla alegerea viitorului Dalai Lama, care, conform noilor cerinþe, va trebui sã fie reîncarnat legal, adicã cu autorizaþie. Astfel se exclude din start posibilitatea ca vreunul din budiºtii tibetani care trãiesc în emigraþie, binecunoscuþi opozanþi ai regimului de la Beijing, sã se mai poatã reîncarna în Tibet! Practic un interes politic împinge guvernul chinez în postura ridicolã de a arbitra reîncarnãrile. Curat murdar coane Mao.

Cum de nu i-o fi venit ºi lui Ceauºescu ideea sã punã o taxã de emigrare în rai? Sigur ar fi gãsit ºi fraieri care sã o plãteascã.

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Statisticile zilei

  • 237
  • 42
  • 25,375
  • 379

Archives

Categorii

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Copyright, re-blogging etc…

Pentru re-bloging, folositi dintre icoanele de Social Media pe cea verde, din dreapta. Click, apoi alegeti dintre optiuni, WordPress sau ce mediu utilizati. In prealabil trebuie sa fiti logat in blogul personal, in alt Tab sau fereastra. Altfel nu merge procedura.

Rog a nu se prelua articolele integral, prin „copy and paste”, ci max. 25%, recomandabil 500 de semne, cu indicarea autorului si a sursei, cu un link viabil. Imi asum dreptul de a activa periodic protectia la copiere, pentru descurajarea tentativelor.