Privatizarea lui Dumnezeu

Azi am gãsit pe HotNews o pozã de-a dreptul haioasã. Mi-a adus aminte de un cetãþean care avea numele de familie Adragostei. Când soþia i-a nãscut o fetiþã, a vrut sã-i punã numele Iubire. Cei de la starea civilã s-au opus: cum ar suna numele Adragostei Iubire? Daþi click pe imaginea alãturatã ºi veþi vedea un alt caz, de data asta în sfera afacerilor. Puteþi sã vã ºi cruciþi, dacã vreþi!

8 thoughts on “Privatizarea lui Dumnezeu”

 1. Mircea intai de toate …mai tii cu Dinamo ?
  Am ras cu cativa prieteni de ne-am prapadit la citirea articolului .Mi-e rusine ca adresa este din Sibiu .

 2. M-ai botezat! Trebuie sã dai un miel acum, aºa se obiºnuieºte pe aici! Mã cheamã Mihai ºi, da, mai þin cu Dinamo. Asearã au jucat chiar frumos, dacã o fãceau aºa cu Lazio, erau acum în Champions League. Din pãcate asearã au jucat ºi cu arbitrul. Rar am mai vãzut arbitru aºa de pãrtinitor. Oricum, Zenga pare a fi o soluþie foarte bunã pentru banca tehnicã, numai sã fie lãsat în pace sã-ºi facã treaba.

  Nici cu Red Bull Salzburg nu e mai bine, am impresia, nu?… ªi acolo s-au bãgat bani în echipã, nu glumã!

 3. Mircea cel Bãtrân… Mihai Viteazu… ªtefan cel Mare… Aciduþu e încurcat! Pe la noi se dãdea un purcel, da acuma cu EU nu-i mai voie sã-i tãiem, aºa cã preferãm o cutie de ciocolatã! Cine-i Dinamo?

 4. Ted,

  Cum poti fi aºa de rãu ºi sã întrebi “Cine e Dinamo?” :-) ªi aºa sunt supãrat… cã nu merge mai departe în cupa UEFA!

  A, ºtiu cã pe la yankei, soccerul n-are cãtare, dar credeam cã îi ascultai ºi tu pe Ghiþulescu ºi pe Domozinã la radio, cândva.

  Acu’, deºi o cutie de ciocolatã nu face cât un miel, mã mulþumesc ºi cu asta, dacã e made in Austria. Nu ºtiu dacã e bunã dar ºtiu cã e scumpã rãu. În urmã cu ceva ani, m-am uitat prin aeroportul din Viena, la shopurile de acolo, ca la muzeu. :-)

  Ce zici Acidutu?

 5. Mihai (si nu Mircea ) ieri ti-am scris si ti-am spus ca-ti trimit un mielut care sa guite …ca tot ne apropiem de sfarsitul anului .Hmm …nu stiu pe unde ti-am trimis mesajul( ca prin ograda ta nu l-am gasit ) Pe la Patratosu poate ….S-ar putea ca cineva , chiar asteapta patrupedul !! Astazi vazand raspunsul tau si al lui Ted am vazut ca scap mult mai usor decat m-am asteptat…cu ciocolata !
  Dati-mi adresele si va trimit …va fac cite-o dedicatie cu marca preferata …si ma bucur ca si altii vor sa se faca ” membrii ” si iubesc hobby-ul meu ( devoratul dulciururilor fara limita ) mai scurt D.D.F.L. ! Oricum sotia mea imi este ” radarul si limitatorul ” cand ma apropii cu o viteza prea mare de aceste obiecte placut identificate ….care pe mine nu prea ma afecteaza …ci doar colesterolului meu . De Dinamo nu mai zic nimic …tare suparat am ramas vazand ieri ” All blacks-ul ” !

 6. Îmi pare rãu cã n-a ajuns mesajul cu guiþãtorul! Nu stricã sã primesc un asemenea colind pe tavã! :-)

  Sã ºtii cã m-aº face membru în “secta” ta, dar dacã mã uit la kilogramele mele, mã gândesc cã e mai ‘wise’ sã nu-þi dau adresa. :-)

  ªi pe mine m-a deranjat cã a mâncat bãtaie NZ de la Franþa. Pãcat. Sper sã-i batã englezii în finalã, sã zboare fulgii cocoºului galic! :-) Ar fi frumos, Anglia a doua oarã învingãtoare!

 7. poate se cenzureaza si asta ,nu e nimic,macar il cititi
  nu mi se pare intr o lume care se prabuseste cu pasi repezi,ca noi trebuie pur si simplu sa pierdem vremea in loc”sa o rascumparam”
  credeti ca daca ar veni acum Domnul,ar schimba metoda? cea de chemare le pocainta,in a face bloguri cu stiri,politica,ati uitat cum a trait Domnul pe pamant si ce ne cere?
  sa fim SARE,LUMINA

 8. Mioriþa,

  Nu þi-am cenzurat niciun comentariu… de ce afirmi asta?

  Eu unul cred cã Domnul nu condamnã folosirea blogului. Poate cã pentru tine nu este folositor, dar cine a zis cã este obligatoriu sã-l citeºti? Sunt convins cã existã categorii de oameni la care nu se poate ajunge decât prin blog. Sunt destui care nu citesc cãrþi, nu merg la bisericã, n-au relaþie cu creºtinii… dar navigheazã pe internet. Dupã cum ai vãzut deja, cu unii dintre cei care trãiesc în întuneric am interacþionat aici pe blog. Ei au cea mai mare nevoie de luminã, dar ºi despre ei mi-ai zis cã-mi pierd vremea ºi cã nu se meritã. Cine sã te mai înþeleagã?

  Eu critic diverse ºtiri ºi le interpretez cum mã taie capul… Tu mã critici pe mine cã pierd vremea cu lucruri neesenþiale. Cu ce eºti mai presus ca mine? De ce pierzi vremea criticându-mã în loc sã faci ceea ce îmi recomanzi mie?

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.