Primul an de blo(do)gareala

Fãrã sã-mi dau seama, am ratat sãrbãtorirea unui an de blogãrealã a duhului întãrâtat. Pe 18 septembrie a fost ziua de naºtere, aniversarea primului post – ºi-mi pare atât de rãu cã în ziua respectivã nu am avut nici mãcar timp sã postez ceva, darãmite sã realizez cã am ceva de aniversat. Poate la anul, dacã mai supravieþuim pânã atunci!

Deocamdatã, pânã la proxima ocazie când vom avea ceva de celebrat împreunã, îmi doresc sã þinem aproape ºi vã ofer buchetul un buchet virtual!

5 thoughts on “Primul an de blo(do)gareala”

 1. Multi ani inainte atunci! Si site-ul meu rezista de 4 ani jumate, nu vad al vostru de ce nu ar exista si peste un an. ;)
  Imi place sa discut pe teme religioase, chiar si la orele de religie din liceu aveam nota 10 nu pentru ca eram crestin, ci pentru ca ma pregateam. Cunosteam biblia mai bine ca oricare elev.
  Va doresc un trai lung si fericit, pentru ca inainte de religia fiecaruia, suntem in primul rand oameni.
  Sa ne auzim cu bine!

 2. Mulþumesc mult! O sã þin minte ºi sã notez pe lângã ziua de naºtere, ziua fiecãrui membru al familiei, ziua prietenilor… ºi ziua blogului!

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Statisticile zilei

 • 232
 • 41
 • 25,370
 • 379

Archives

Categorii

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Copyright, re-blogging etc…

Pentru re-bloging, folositi dintre icoanele de Social Media pe cea verde, din dreapta. Click, apoi alegeti dintre optiuni, WordPress sau ce mediu utilizati. In prealabil trebuie sa fiti logat in blogul personal, in alt Tab sau fereastra. Altfel nu merge procedura.

Rog a nu se prelua articolele integral, prin „copy and paste”, ci max. 25%, recomandabil 500 de semne, cu indicarea autorului si a sursei, cu un link viabil. Imi asum dreptul de a activa periodic protectia la copiere, pentru descurajarea tentativelor.