Poate veni ceva bun din Arkansas?

Evanghelicii români sunt în aceste zile cuprinºi de febra ºtirilor legate de moartea pastorului Dugulescu. Dincolo de ocean, evanghelicii americani încep sã fie cuprinºi de febra alegerii noului preºedinte al SUA.

Caucusul din Iowa a adus ceva surprize notabile ºi dezbaterile sunt în toi. Ultima guvernare democratã, aceea a lui Bill Clinton, a constituit o mare dezamãgire pentru creºtinii americani ºi nu numai. Fostul guvernator de Arkansas a avut o prestaþie dezamãgitoare pe plan moral, fiind aproape de destituire în urma celebrei afaceri Lewinsky.

Caucusul din Iowa pare a aduce veºti bune credincioºilor evanghelici. Întâi prin faptul cã Hillary Clinton a fost înfrântã în faþa lui Obama Barack. A doua veste ºi mai bunã este cã fostul pastor baptist, fost ºi el guvernator de Arkansa, Mike Huckabee, pare sã se erijeze în câºtigãtor la nominalizare pentru candidaturã, de data asta la republicani. Huckabee are o carte de vizitã excelentã, fiind un lider cu carismã ºi principii, ce promite sã fie un preºedinte mai bun decât ultimii locuitori ai Casei Albe.

Uite cã poate veni ºi ceva bun din Arkansas!

3 thoughts on “Poate veni ceva bun din Arkansas?”

  1. Si cine l-a ars pe rug? Hai sa fim seriosi, la citi bani a invirtit ma tem ca se intorc martirii adevarati in mormint sa auda gogomanii din acestea.

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.