Parintele mormonilor la loc de cinste la ISMB

Unul dintre întemeietorii religiei mormone, anume Brigham Young, cunoscut pentru cele 27 de neveste pe care le-a avut în harem este la loc de cinste la Inspectoratul ªcolar al Municipiului Bucureºti. Pe situl acestei instituþii pe care îl gãsiþi aici, la loc de cinste, ca motto, se aflã un citat de-al curioscutlui personaj american.

One Reply to “Parintele mormonilor la loc de cinste la ISMB”

 1. Solomon a fost cel mai intelept si a avut si mai multe neveste si il citam tot timpul.
  Crestinismul este clar, cei doi vor fi un singur trup. Iti dai seama ce frustrari, certuri, dureri, concurenta… intr-o astfel de familie? ( e greu si in doi ).
  Este minunat sa te dedici unei singure persoane si ea tie, sa stii ca este numai a ta si ca ce aveti voi este o comoara numai a voastra.

  Mormonii invoca o alta Biblie, un alt Isus care s-a revelat in America, o civilizatie care nu exista, din evrei care cica au migrat in America si apoi au disparut brusc fara sa lase urme. .. si mai au si alte asemenea invataturi.

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Statisticile zilei

 • 139
 • 33
 • 23,243
 • 379

Archives

Categorii

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Copyright, re-blogging etc…

Pentru re-bloging, folositi dintre icoanele de Social Media pe cea verde, din dreapta. Click, apoi alegeti dintre optiuni, WordPress sau ce mediu utilizati. In prealabil trebuie sa fiti logat in blogul personal, in alt Tab sau fereastra. Altfel nu merge procedura.

Rog a nu se prelua articolele integral, prin „copy and paste”, ci max. 25%, recomandabil 500 de semne, cu indicarea autorului si a sursei, cu un link viabil. Imi asum dreptul de a activa periodic protectia la copiere, pentru descurajarea tentativelor.