Netscape a murit

AOL, firmã care a cumpãrat cu ceva ani în urmã Netscape cu numai puþin de 4,2 miliarde de dolari a anunþat cã dupã 1 martie a.c. înceteazã sã mai dezvolte renumitul browser Internet. Pentru cei nãscuþi în zodia Internet Explorer, precizez cã Netscape Navigator a fost browserul numãrul 1 în perioada de pionierat a netului, când deþinea o cotã de piaþã de cca 90%. Am folosit ani de zile acest browser, cât ºi întreaga suitã Communicator, ce mai includea un program simpatic de email, cât ºi Composer, pe care l-am folosit la crearea primului meu website. E primul brand major pe net, de care am fost legat sufleteºte, care s-a stins. Netscape a murit! Trãiascã Firefox!

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Statisticile zilei

  • 162
  • 39
  • 23,266
  • 379

Archives

Categorii

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Copyright, re-blogging etc…

Pentru re-bloging, folositi dintre icoanele de Social Media pe cea verde, din dreapta. Click, apoi alegeti dintre optiuni, WordPress sau ce mediu utilizati. In prealabil trebuie sa fiti logat in blogul personal, in alt Tab sau fereastra. Altfel nu merge procedura.

Rog a nu se prelua articolele integral, prin „copy and paste”, ci max. 25%, recomandabil 500 de semne, cu indicarea autorului si a sursei, cu un link viabil. Imi asum dreptul de a activa periodic protectia la copiere, pentru descurajarea tentativelor.