Mergeti în toata lumea începând din Ancona!

Ei, da! O ºtire care-mi place. Toatã lumea ºtie cã fostul suveran pontif era fan al echipei Lazio Roma, cei care i-au scos pe Dinamo din Champions League! Huu…  (Autocenzurat!)

Mai nou, am aflat cã Sfânta Bisericã Apostolicã Romano-Catolicã a cumpãrat clubul de fotbal Ancona, din Serie C! Pãi creºtini implicaþi în politicã avem. Creºtini implicaþi în afaceri avem. Creºtini implicaþi în rãzboaie avem. Creºtini implicaþi în blogosferã avem. Creºtini neimplicaþi în ceva, gârlã! De ce n-am avea ºi creºtini implicaþi în fotbal?

Se pare cã noii patroni ºi-au luat rolul în serios ºi au impus un cod etic extrem de riguros. Astfel, cei care au abateri, cum ar fi faulturi grave pe teren, vor avea de prestat muncã în folosul comunitãþii! Se intenþioneazã în acest mod folosirea fotbalului ca pe un mijloc de educare a celor cu lacune.

Mã gândesc cã ar fi bine pentru Ionel Ganea sã se transfere, mãcar acum, la final de carierã, la Ancona. La câte oase rupe ºi la câþi arbitri bate, ar presta la muncã în folosul comunitãþii… de ºi-ar spãla multe pãcate!

2 thoughts on “Mergeti în toata lumea începând din Ancona!”

  1. Mihai am auzit ca Real Madrid vrea sa se retraga din Champions , lasand loc lui Dinamo sa ajunga in finala …asa putand sa joace si sa se razbune pe rivala ei S….a Bucuresti ! Lol necenzurat .

  2. Dragule, Dacã mã mai iei peste picior o sã fac greva foamei ºi n-o sã mãnânc ciocolata aia care vine în loc de miel! :-) Nu vezi ca Dinamo e chiar o echipã bunã, a batut Oþelul cu 6-1? Chiar crezi ca avem nevoie de pomanã de la Real Madrid? Îi umilim pe Steaua, ca ºi anul trecut! Oricum, Steaua nu trece de grupe. N-are faþã!

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.