La rotundu

Uite cã ceea ce multã lume anticipa cã o sã se întâmple s-a întâmplat deja! La Rotundu este blogul lui Alin Cristea, blog care se vrea, cel putin prin titlu, o alternativã blogului ‘La Pãtrãþosu’, al lui Marius Cruceru, aflat în mare vogã prin topurile wordpress.org. Duelul verbal al celor doi, direct sau indirect, se mutã din arena ‘în sãbii sã ne tãiem’ în cea a ‘în bloguri sã ne blo(do)gãrim’ ºi este de aºteptat cã va cãpãta nuanþe interesante. Eu îi doresc ºi pe aceastã cale succes lui Alin ºi nãdãjduiesc sã aducã o mireasmã de la viaþã spre viaþã, într-un spaþu pe care, din pãcate, alþii l-au murdãrit din greu deja.

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Statisticile zilei

  • 134
  • 33
  • 23,238
  • 379

Archives

Categorii

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Copyright, re-blogging etc…

Pentru re-bloging, folositi dintre icoanele de Social Media pe cea verde, din dreapta. Click, apoi alegeti dintre optiuni, WordPress sau ce mediu utilizati. In prealabil trebuie sa fiti logat in blogul personal, in alt Tab sau fereastra. Altfel nu merge procedura.

Rog a nu se prelua articolele integral, prin „copy and paste”, ci max. 25%, recomandabil 500 de semne, cu indicarea autorului si a sursei, cu un link viabil. Imi asum dreptul de a activa periodic protectia la copiere, pentru descurajarea tentativelor.