Invitatie la o zi de nastere!

De câþiva ani circulã pe net o invitaþie “anonimã” la o zi de naºtere. Cred cã este valabilã pentru fiecare dintre noi. În traducere liberã, cam aºa sunã respectiva invitaþie:

Sunteþi invitat sã luaþi parte la un party ocazionat de o zi de naºtere!

Oaspete de onoare: Isus Hristos!

Data: În fiecare zi. În mod tradiþional, pe 25 decembrie, dar El este cu noi în fiecare zi, aºa cã data este flexibilã.

Ora: Oricând eºti gata. (Te rugãm totuºi sã nu întârzii, ca sã nu pierzi ce-i mai drãguþ!)

Locul: În inima ta… El te va întâlni acolo. (Îl vei auzi bãtând.)

Þinuta: Vino aºa cum eºti… chiar ºi cu hainele murdare. El þi le va spãla oricum ºi, în plus, a promis cã va dãrui haine albe ºi coroanã celor ce vor sta pânã la sfârºit.

Bilete: Intrarea este liberã. Deja El a plãtit pentru fiecare invitat. Fiindcã oricum tu nu puteai suporta costurile, El a fost de acord sã le acopere integral, chiar dacã asta l-a costat totul. Oricum, vrem sã înþelegi cã nu eºti obligat sã accepþi biletul!

Aperitive: Vin nou, pâine ºi o bãuturã unicã, numitã “apa vieþii”. Urmeazã o cinã festivã cum nu a mai fost organizatã vreodatã!

Sugestii pt. cadou: Viaþa ta. El are deja totul ºi îþi poate oferi ºi þie lucruri pe care nici mãcar nu le poþi bãnui.

În program: Bucurie, Pace, Adevãr, Luminã, Viaþã, Dragoste, Fericire realã, Comuniune cu Dumnezeu, Iertare, Minuni, Vindecare, Putere, Viaþã Veºnicã, precum ºi multe altele.

Puteþi sã aduceþi cu dvs. familia ºi prietenii!

Foarte important! El trebuie sã ºtie dinainte cine vine, pentru a face rezervarea locurilor la masã. De asemenea El îºi va trece toþi prietenii pe lista personalã, în vederea unor evenimente viitoare de maximã importanþã. Aceastã listã se numeºte: “Cartea Vieþii!”

Nãdãjduim sã veniþi alãturi de noi! ªi, dacã sunteþi deja pe lista participanþilor, nu uitaþi sã daþi invitaþia mai departe, mãcar unei alte persoane pe ziua de azi.

14 thoughts on “Invitatie la o zi de nastere!”

 1. Foarte frumos si inspirat!Bravo autorului! Haideti sa onoram invitatia si sa dam navala, pana nu-i expira termenul de valabilitate.

 2. …cine a scris asta..e mare… si sa stitzi ca are dreptate si anca ..”Hai sa ne grabim !”Pertecerea e in curand….!

 3. Acum ma apuc sa ma imbrac , sa caut cadoul , sa nu uit sa trec sa felicit autorul si pornesc spre perecere ! O sa ma grabesc sa nu o pierd totul ! Super comentarii !

 4. Am preluat si eu textul si trimit invitatii la prieteni.
  Mie imi cam place mancarea, vad ca s-au omis niste deserturi.
  “In mijlocul pietii cetãtii, si pe cele douã maluri ale rîului, era pomul vietii, rodind douãsprezece feluri de rod, si dînd rod în fiecare lunã; “

 5. …si mai cred ca vor fi si alte surprize…cum spunea imparateasa careea nu i-a fost greu sa strabata atata drum din Africa pana la Ierusalim sa -l vada si sa-l auda pe unul …mai mic decat Cel ce ne face invitatia .
  Ea a facut acea remaca;

  ,, Si iata ca nici pe jumatate nu mi s-a spus”

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.