Huckabee: Biblia nu a fost scrisa pentru a fi amendata, Constitutia da!

Fostul guvernator al statului Arkansas Mike Huckabee a declarat într-un interviu acordat publicaþiei religioase “Beliefnet”, cã în tot cursul istoriei umane cãsãtoria a însemnat o relaþie pe viaþã între un bãrbat ºi o femeie. “Dacã schimbãm aceastã definiþie, pânã unde vom merge?”, s-a întrebat el. Huckabee considerã cã atitudinea sa nu e extremistã, ci “extremism ar fi schimbarea definiþiei cãsãtoriei în sensul asocierii dintre doi bãrbaþi, douã femei, un bãrbat ºi trei femei, un bãrbat ºi un copil, un bãrbat ºi un animal”, a adãugat pastorul baptist. “Biblia nu a fost scrisã pentru a fi amendatã, Constituþia da”, a subliniat el.

Huckabee susþine amendarea Constituþiei ºi pentru a interzice avortul. “Chiar dacã legea care autorizeazã avortul este abrogatã, nu am câºtigat bãtãlia”, spune Huckabee, subliniind cã, din cauza sistemului federal american, avortul ar putea fi permis în continuare în anumite state. “Este o logicã tipicã rãzboiului civil. E ca ºi cum ai zice cã sclavagismul este autorizat în Georgia, dar nu ºi în Massachusetts. Nu are sens. Sclavagismul este un lucru rãu, punct. Nu poate fi un lucru bun pe jumãtate ºi rãu pe cealaltã. Pentru avort este la fel”, a explicat Huckabee.

2 thoughts on “Huckabee: Biblia nu a fost scrisa pentru a fi amendata, Constitutia da!”

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Statisticile zilei

  • 229
  • 40
  • 25,367
  • 379

Archives

Categorii

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Copyright, re-blogging etc…

Pentru re-bloging, folositi dintre icoanele de Social Media pe cea verde, din dreapta. Click, apoi alegeti dintre optiuni, WordPress sau ce mediu utilizati. In prealabil trebuie sa fiti logat in blogul personal, in alt Tab sau fereastra. Altfel nu merge procedura.

Rog a nu se prelua articolele integral, prin „copy and paste”, ci max. 25%, recomandabil 500 de semne, cu indicarea autorului si a sursei, cu un link viabil. Imi asum dreptul de a activa periodic protectia la copiere, pentru descurajarea tentativelor.