Haine noi

Zilele astea am mai întors o paginã în calendarul vieþii. Mã uit la alþii din leatul meu… unii îºi schimbã maºina, iau una roºie, cât mai ºic, mai tinereascã, sã estompeze chelia, burta ºi beteºugurile. Alþii îºi fac vilã la munte sau la mare…. alþii pleacã în croaziere, cautã sã recupereze tot ce au pierdut pânã acum, se premiazã în fel ºi chip…

Eu unul mi-aº fi cumpãrat un laptop nou, dar fiindcã ãsta n-a expirat încã, îl mai suport, sã vãd cât îl mai þin balamalele. În schimb mi-am tras þoale noi la blog, aºa ca de Paºti! Când eram copil, din toatã sãrãcia, de Paºti mã alegeam cu pantofi noi, sau cu o cãmaºã nouã… Acum sunt vremuri mai grele… ajunge ºi un strai nou la blog. Deh, fudulia asta sã arãtãm bine în lume!

ªi fiindcã deja e ceas de Înviere, profit dragi prieteni de ocazie ºi vã doresc ºi vouã clipe de bucurie inimaginabilã împreunã cu Domnul! ªi vã urez sã rãmâneþi lângã El pânã întoarceþi fila spre eternitate, spre a vã înnoi cu un trup nou!

Hristos a Înviat!

One Reply to “Haine noi”

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Statisticile zilei

  • 136
  • 33
  • 23,240
  • 379

Archives

Categorii

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Copyright, re-blogging etc…

Pentru re-bloging, folositi dintre icoanele de Social Media pe cea verde, din dreapta. Click, apoi alegeti dintre optiuni, WordPress sau ce mediu utilizati. In prealabil trebuie sa fiti logat in blogul personal, in alt Tab sau fereastra. Altfel nu merge procedura.

Rog a nu se prelua articolele integral, prin „copy and paste”, ci max. 25%, recomandabil 500 de semne, cu indicarea autorului si a sursei, cu un link viabil. Imi asum dreptul de a activa periodic protectia la copiere, pentru descurajarea tentativelor.