Fus orar propriu

De azi, la ordinele preºedintelui Hugo Chavez, Venezuela beneficiazã de propriul fus orar, devansat cu jumãtate de orã faþã de cel normal. Deºi mãsura pretinde sã mãreascã productivitatea oamenilor, trimiþându-i la muncã mai devreme, se pare cã adevãratul substrat este dat de obsesia lui Chavez de a nu mai fi pe acelaºi fus orar cu Washingtonul. Mare-i grãdina lui Dumnezeu, nu vi se pare? Nu ºtiu cum de lui nea Nicu nu i-a trecut una ca asta prin cap!

2 thoughts on “Fus orar propriu”

  1. Da, si chiar acum am realizat ca s-au implinit deja 18 ani de cand cu glontu’… Pacat totusi de glont. Mai bune il tineau in viata si-l luau la intrebari. Cu siguranta se ‘deconspirau’ mai multi, mai repede.

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Statisticile zilei

  • 136
  • 33
  • 23,240
  • 379

Archives

Categorii

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Copyright, re-blogging etc…

Pentru re-bloging, folositi dintre icoanele de Social Media pe cea verde, din dreapta. Click, apoi alegeti dintre optiuni, WordPress sau ce mediu utilizati. In prealabil trebuie sa fiti logat in blogul personal, in alt Tab sau fereastra. Altfel nu merge procedura.

Rog a nu se prelua articolele integral, prin „copy and paste”, ci max. 25%, recomandabil 500 de semne, cu indicarea autorului si a sursei, cu un link viabil. Imi asum dreptul de a activa periodic protectia la copiere, pentru descurajarea tentativelor.