Execut Rãstigniri la comandã!

Isus de AutostradãHotNews relateazã într-o ºtire intitulatã “Isus de Autostradã” despre isprava unui cantor dintr-o localitate clujeanã, care a confecþionat o palidã replicã din beton a statuii lui Isus din Rio de Janeiro, plasând-o pe marginea autostrãzii Bechtel. Se precizeazã cã în acea zonã, ziarele de micã publicitate anunþã din când în când, cã meºteri pricepuþi executã „Rãstigniri” sau fac troiþe, la nevoie. O troiþã adevãratã, fãcutã de meºterii maramureºeni costã ºi 100 de milioane de lei vechi, depinde de cât este de complicatã, dar poate sã coste ºi 10 milioane, dacã e o lucrare mai modestã.

2 thoughts on “Execut Rãstigniri la comandã!”

  1. Hai ca imi place expresia “rastigniri la comanda”. Cine s-ar mai fi gandit sa foloseasca si expresia asta. Nu stiu daca rastignirile astea sunt bune… stiu insa ca a fost una asa mai demult care este extraordinara si pe care banii nu o pot cumpara. Rastignirea de care vorbesc este pe gratis si aduce mult mai mult decat nororc… aduce viata vesnica:)))

  2. Radu,
    lumea e plinã de surogate… aºa cã de ce sã nu fie ºi surogate de rãstignire?

    Însã existenþa unui surogat presupune cã undeva se aflã ºi lucrul autentic, a cãrui valoare este realã. Ferice de cei care nu au nevoie de surogate de rãstignire, surogate de Evanghelie, surogate de credinþã, etc!

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.