Execut Rãstigniri la comandã!

Isus de AutostradãHotNews relateazã într-o ºtire intitulatã “Isus de Autostradã” despre isprava unui cantor dintr-o localitate clujeanã, care a confecþionat o palidã replicã din beton a statuii lui Isus din Rio de Janeiro, plasând-o pe marginea autostrãzii Bechtel. Se precizeazã cã în acea zonã, ziarele de micã publicitate anunþã din când în când, cã meºteri pricepuþi executã „Rãstigniri” sau fac troiþe, la nevoie. O troiþã adevãratã, fãcutã de meºterii maramureºeni costã ºi 100 de milioane de lei vechi, depinde de cât este de complicatã, dar poate sã coste ºi 10 milioane, dacã e o lucrare mai modestã.

2 thoughts on “Execut Rãstigniri la comandã!”

  1. Hai ca imi place expresia “rastigniri la comanda”. Cine s-ar mai fi gandit sa foloseasca si expresia asta. Nu stiu daca rastignirile astea sunt bune… stiu insa ca a fost una asa mai demult care este extraordinara si pe care banii nu o pot cumpara. Rastignirea de care vorbesc este pe gratis si aduce mult mai mult decat nororc… aduce viata vesnica:)))

  2. Radu,
    lumea e plinã de surogate… aºa cã de ce sã nu fie ºi surogate de rãstignire?

    Însã existenþa unui surogat presupune cã undeva se aflã ºi lucrul autentic, a cãrui valoare este realã. Ferice de cei care nu au nevoie de surogate de rãstignire, surogate de Evanghelie, surogate de credinþã, etc!

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Statisticile zilei

  • 236
  • 41
  • 25,374
  • 379

Archives

Categorii

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Copyright, re-blogging etc…

Pentru re-bloging, folositi dintre icoanele de Social Media pe cea verde, din dreapta. Click, apoi alegeti dintre optiuni, WordPress sau ce mediu utilizati. In prealabil trebuie sa fiti logat in blogul personal, in alt Tab sau fereastra. Altfel nu merge procedura.

Rog a nu se prelua articolele integral, prin „copy and paste”, ci max. 25%, recomandabil 500 de semne, cu indicarea autorului si a sursei, cu un link viabil. Imi asum dreptul de a activa periodic protectia la copiere, pentru descurajarea tentativelor.