Ce se mai vinde pe eBay

Un tânãr din Amsterdam a scos la vânzare pe eBay o castanã din copacul situat în curtea casei în care s-a ascuns de naziºti Anna Frank, fetiþa evreicã al cãrei jurnal a ajuns bestseller, dupã moartea ei în lagãr. Din cauza vârstei ºi a mãrimii, municipalitatea a decis ca acel copac sã fie tãiat. Aºa cã tânãrul întreprinzãtor vrea sã ofere celui care plãteºte mai bine ocazia sã planteze un copac din spiþa copacului Annei Frank. Pînã acum preþul cel mai mare oferit pentru castana cu pricina este de 700 dolari.

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Statisticile zilei

  • 166
  • 39
  • 23,270
  • 379

Archives

Categorii

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Copyright, re-blogging etc…

Pentru re-bloging, folositi dintre icoanele de Social Media pe cea verde, din dreapta. Click, apoi alegeti dintre optiuni, WordPress sau ce mediu utilizati. In prealabil trebuie sa fiti logat in blogul personal, in alt Tab sau fereastra. Altfel nu merge procedura.

Rog a nu se prelua articolele integral, prin „copy and paste”, ci max. 25%, recomandabil 500 de semne, cu indicarea autorului si a sursei, cu un link viabil. Imi asum dreptul de a activa periodic protectia la copiere, pentru descurajarea tentativelor.