Din nou, Kaka

În blogul sau, Daniel Sendre de la ProSport face o trecere în revista extrem de pozitiva a vietii starului brazilian Kaka, de la AC Milan, scotând în evidenta importanta credintei în Dumnezeu pentru acest mare sportiv. Într-un mod surprinzator pentru un jurnalist mioritic, Sendre prezinta în mod echilibrat o perspectiva care în general este voit lasata în umbra de alti confrati. Astfel, în articolul intitulat sugestiv Mereu cu fata spre Dumnezeu, aflam despre Kaka cum s-a accidentat grav la 18 ani, în piscina bunicului sau si cum doar o minune dumnezeiasca l-a scapat de paralizie sau moarte. Starul brazilian iese în evidenta prin lucruri care sunt iesite din comun mediului în care îsi desfasoara activitatea: asculta muzica gospel, citeste Biblia care este cartea lui preferata, face parte dintr-o organizatie numita Sportivii lui Cristos, merge la biserica duminica, s-a casatorit vigin, personajul favorit este Isus iar versetul biblic preferat este Filipeni 4:13 “Pot totul în Cristos care ma întareste.”

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Statisticile zilei

  • 240
  • 42
  • 25,378
  • 379

Archives

Categorii

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Copyright, re-blogging etc…

Pentru re-bloging, folositi dintre icoanele de Social Media pe cea verde, din dreapta. Click, apoi alegeti dintre optiuni, WordPress sau ce mediu utilizati. In prealabil trebuie sa fiti logat in blogul personal, in alt Tab sau fereastra. Altfel nu merge procedura.

Rog a nu se prelua articolele integral, prin „copy and paste”, ci max. 25%, recomandabil 500 de semne, cu indicarea autorului si a sursei, cu un link viabil. Imi asum dreptul de a activa periodic protectia la copiere, pentru descurajarea tentativelor.