De ce a demisionat pastorul V.Al.Talos?

Întrebat cu privire la motivele demisiei sale recente din conducerea Casei de Pensii, respectiv din Consiliul Uniunii, pastorul V.Al.Taloº a declarat cã: “Prefer sã privesc ºi sã lucrez pentru viitor decât sã port lupte interne pe probleme neesenþiale.” Un rãspuns care pare venit din partea unui extraterestru, când priveºti pasiunea care se depune pentru luptele interne, hãrþuiala publicã dintre felurite partide precum ºi plãtirea de poliþe sau încercarea de înlãturare a oamenilor care deranjeazã. O nouã lecþie, nu doar de demnitate ci ºi de valori, din partea acestui lider înþelept al baptiºtilor români.

Mai mult, într-un articol publicat pe blogul personal, intitulat Vizionari ai lui Hristos, pastorul Taloº ne oferã perspectiva dânsului asupra prioritãþilor corecte din perspectiva actualã a unui vizionar. Meritã citit ºi aprofundat!

 

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Statisticile zilei

  • 237
  • 42
  • 25,375
  • 379

Archives

Categorii

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Copyright, re-blogging etc…

Pentru re-bloging, folositi dintre icoanele de Social Media pe cea verde, din dreapta. Click, apoi alegeti dintre optiuni, WordPress sau ce mediu utilizati. In prealabil trebuie sa fiti logat in blogul personal, in alt Tab sau fereastra. Altfel nu merge procedura.

Rog a nu se prelua articolele integral, prin „copy and paste”, ci max. 25%, recomandabil 500 de semne, cu indicarea autorului si a sursei, cu un link viabil. Imi asum dreptul de a activa periodic protectia la copiere, pentru descurajarea tentativelor.