Cum sa obtii o locuinta!

O familie cu ºapte copii s-a mutat în altã localitate. Ajunºi acolo, au început sã caute o locuinþã de închiriat. Pretutindeni, când vedeau numãrul mare de copii, proprietarii dãdeau din cap în sens negativ, refuzând sã le închirieze ceva.

Dupã câteva zile de cãutãri zadarnice, soþul spune soþiei: “Draga mea, ia tu pe cei patru copii mai mici ºi fã o plimbare la cimitir, pe sub copacii aceia care dau multã umbrã. Între timp eu o sã mã pot miºca mai repede cu ceilalþi trei copii.” Zis ºi fãcut.

Dupã ceva vreme, el a gãsit pe un om care avea o casã de închiriat. Scrutându-l din cap pânã în picioare, pe el ºi pe copii, acesta întreabã: “Omule, câþi copii ai?”

“ªapte domnule, dar ceilalþi patru micuþi sunt la cimitir cu mama lor,” rãspunse smerit omul nostru. Imediat proprietarul ºi-a dat acordul pentru închirierea locuinþei!…

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Statisticile zilei

  • 139
  • 33
  • 23,243
  • 379

Archives

Categorii

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Copyright, re-blogging etc…

Pentru re-bloging, folositi dintre icoanele de Social Media pe cea verde, din dreapta. Click, apoi alegeti dintre optiuni, WordPress sau ce mediu utilizati. In prealabil trebuie sa fiti logat in blogul personal, in alt Tab sau fereastra. Altfel nu merge procedura.

Rog a nu se prelua articolele integral, prin „copy and paste”, ci max. 25%, recomandabil 500 de semne, cu indicarea autorului si a sursei, cu un link viabil. Imi asum dreptul de a activa periodic protectia la copiere, pentru descurajarea tentativelor.