Cultul baptist are statut!

Pastorul Vasile Taloº anunþã pe blogul dumnealui cã astãzi, în Monitorul Oficial al României, a apãrut hotãrârea de guvern care consfinþeºte noul statut al Uniunii Bisericilor Creºtine Baptiste din România. Acest statut a fost aprobat la ultimul congres al uniunii care a avut loc în 2007 ºi respectã prevederile noii legi a cultelor. Baptiºtii români datoreazã acest statut pastorului Taloº care a coordonat redactarea lui, veghind ca uniunea sã beneficieze de un statut modern, care sã apere interesele credincioºilor ºi bisericilor  din România.

2 thoughts on “Cultul baptist are statut!”

  1. orice realitate materiala are in cer o reprezentare spirituala si orice realitate spirituala va primi la un moment dat o reprezentare materiala

    Rudolf Steiner

  2. proorocii care au spus in plus ce nu a spus Domnul au primit o dreapta rasplatire:
    orice pastor ce rosteste in afara mesajului Domului va primi o dreapta rasplatire

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Statisticile zilei

  • 149
  • 35
  • 23,253
  • 379

Archives

Categorii

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Copyright, re-blogging etc…

Pentru re-bloging, folositi dintre icoanele de Social Media pe cea verde, din dreapta. Click, apoi alegeti dintre optiuni, WordPress sau ce mediu utilizati. In prealabil trebuie sa fiti logat in blogul personal, in alt Tab sau fereastra. Altfel nu merge procedura.

Rog a nu se prelua articolele integral, prin „copy and paste”, ci max. 25%, recomandabil 500 de semne, cu indicarea autorului si a sursei, cu un link viabil. Imi asum dreptul de a activa periodic protectia la copiere, pentru descurajarea tentativelor.