Concurs pentru crearea unui logo!

BIG Impact (Biserici cu Impact Global), organizeazã un concurs pentru crearea unui logo reprezentativ al organizaþiei, concurs care-ºi va disputa câºtigãtorul pe data de 1 iulie a.c. Persoana care va realiza cel mai reprezentativ concept de logo va fi premiatã cu un nume de domeniu gtld (.com .org .net sau .info) pe un an de zile, împreunã cu un cont de gãzduire de 1GB valabil pe aceeaºi perioadã de timp. În funcþie de calitatea execuþiei este posibil ca premiul sã fie suplimentat.

Cei doritori sã participe la aceastã competiþie originalã pentru mediul evanghelic românesc sunt rugaþi sã ia legãtura cu organizatorii, folosind pagina de contact a sitului www.big-impact.ro

One Reply to “Concurs pentru crearea unui logo!”

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Statisticile zilei

  • 164
  • 39
  • 23,268
  • 379

Archives

Categorii

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Copyright, re-blogging etc…

Pentru re-bloging, folositi dintre icoanele de Social Media pe cea verde, din dreapta. Click, apoi alegeti dintre optiuni, WordPress sau ce mediu utilizati. In prealabil trebuie sa fiti logat in blogul personal, in alt Tab sau fereastra. Altfel nu merge procedura.

Rog a nu se prelua articolele integral, prin „copy and paste”, ci max. 25%, recomandabil 500 de semne, cu indicarea autorului si a sursei, cu un link viabil. Imi asum dreptul de a activa periodic protectia la copiere, pentru descurajarea tentativelor.