Comeback al lui David Funderbark

David Funderburk, care a fost timp de patru ani ambasador al Statelor Unite în România, a intrat pe piaþa imobiliarã de la noi prin intermediul D4 Investments Group. Intenþia este de a investi 100 de milioane de dolari în proiecte de real estate din Bucureºti ºi din þarã. Compania a fost înfiinþatã în 2007 împreunã cu omul de afaceri Don Rosacker, care a lucrat în ultimii ºase ani la Washington pe zona de business guvernamental.

Funderbark este foarte cunoscut în România prin douã lucruri. Mai întâi, cu câþiva ani înainte de revoluþia românã, exasperat de modul elegant în care Ceauºescu era tratat de oficialitãþile americane, el ºi-a dat demisia din funcþia de ambasador la Bucureºti, în semn de protest, un gest cu o rezonanþã mare în lumea occidentalã. Apoi, într-un alt gest de semnificaþie uluitoare, el a sponsorizat în urmã cu trei ani construirea unei biserici la Scorniceºti, localitatea de baºtinã a fostului lider comunist român.

Welcome back Mr.Funderbark!

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Statisticile zilei

  • 230
  • 40
  • 25,368
  • 379

Archives

Categorii

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Copyright, re-blogging etc…

Pentru re-bloging, folositi dintre icoanele de Social Media pe cea verde, din dreapta. Click, apoi alegeti dintre optiuni, WordPress sau ce mediu utilizati. In prealabil trebuie sa fiti logat in blogul personal, in alt Tab sau fereastra. Altfel nu merge procedura.

Rog a nu se prelua articolele integral, prin „copy and paste”, ci max. 25%, recomandabil 500 de semne, cu indicarea autorului si a sursei, cu un link viabil. Imi asum dreptul de a activa periodic protectia la copiere, pentru descurajarea tentativelor.