Codul familiei starneste controverse

Recenta modificare fãcutã de senatori la codul familiei, prin care se precizeazã cã “familia are la bazã cãsãtoria între un bãrbat ºi o femeie” a provocat mare tulburare în rândul organizaþiilor ce sprijinã “minoritãþile” sexuale, care s-au grãbit sã lanseze apeluri atât în þarã cât ºi în strãinãtate, protestând ºi cerând anularea acestei modificãri.

În replicã a fost lansat un apel de sprijin pentru menþinerea acestei precizãri în codul familiei, solicitându-se trimiterea unor mesaje de susþinere pe adresa de email a lui Nicolae Vacaroiu, respectiv Bogdan Olteanu, preºedinþii celor douã camere ale parlamentului.

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Statisticile zilei

  • 166
  • 39
  • 23,270
  • 379

Archives

Categorii

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Copyright, re-blogging etc…

Pentru re-bloging, folositi dintre icoanele de Social Media pe cea verde, din dreapta. Click, apoi alegeti dintre optiuni, WordPress sau ce mediu utilizati. In prealabil trebuie sa fiti logat in blogul personal, in alt Tab sau fereastra. Altfel nu merge procedura.

Rog a nu se prelua articolele integral, prin „copy and paste”, ci max. 25%, recomandabil 500 de semne, cu indicarea autorului si a sursei, cu un link viabil. Imi asum dreptul de a activa periodic protectia la copiere, pentru descurajarea tentativelor.