Ciorditai cirighiriule?

“Un pui de þigan a fost prins de un rumân la furat. Adus de guler acasã, e confruntat referitor la fapta lui în faþa tatãlui sãu. Acesta îl întrebã:

-Ciorditai cirighiriule?

-Ciorditam puriule!

-Mãi cirighiriule, te întreb iarã: Ciorditai?

-Ciorditam bre puriule!

-Nu vezi bre cã n-a furat nimic! se rãþoi þiganul cãtre rumânul pãgubit.”

Acum sã vedem morala: Trei pugiliºti români au fost excluºi definitiv din viaþa sportivã fiindcã, aflaþi la Chicago, la Campionatul Mondial de Box Amator, s-au dus la ciordit cãciuli din magazinul Nordstrom Rack. Au fost prinºi, fotografiaþi ºi expediaþi pe uºa din dos, atât din Chicago, cât ºi din viaþa sportivã. Nici n-a ajuns acasã, cã unul din ei spune cã el n-a fost prins cu nimic, fiindcã nu la el erau sacoºele burduºite cu lucruri furate. Probabil cã el a þinut de ºase… Ciorditai cirighiriule?

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Statisticile zilei

  • 141
  • 34
  • 23,245
  • 379

Archives

Categorii

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Copyright, re-blogging etc…

Pentru re-bloging, folositi dintre icoanele de Social Media pe cea verde, din dreapta. Click, apoi alegeti dintre optiuni, WordPress sau ce mediu utilizati. In prealabil trebuie sa fiti logat in blogul personal, in alt Tab sau fereastra. Altfel nu merge procedura.

Rog a nu se prelua articolele integral, prin „copy and paste”, ci max. 25%, recomandabil 500 de semne, cu indicarea autorului si a sursei, cu un link viabil. Imi asum dreptul de a activa periodic protectia la copiere, pentru descurajarea tentativelor.