Calea

Am gãsit aceastã anecdotã pe HotNews. Are tâlc!

Un evreu se duce la rabin ºi îi spune: – Rabbi, nu ºtiu ce sã mã fac cu fiul meu, pentru cã deºi l-am crescut în spiritul religiei mozaice ºi am avut grijã ca el sã respecte mereu cãile ºi legile iudaice, mi-a spus cã vrea sã devinã creºtin. Cu ce am greºit? La care rabinul rãspunde:

– E interesant cã mã întrebi tocmai pe mine, pentru cã ºi eu l-am crescut pe fiul meu cât am putut de bine, ºi l-am îngrijit, ºi am avut grijã sã respecte CALEA, dar ºi el mi-a spus cã vrea sã devinã creºtin

– Bine, ºi ce aþi facut?
– Am cãutat rãspunsul la Dumnezeu
– ªi?
– ªi El mi-a rãspuns: “E interesant cã mã întrebi tocmai pe Mine, pentru ca ºi Eu…”

2 thoughts on “Calea”

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Statisticile zilei

  • 135
  • 33
  • 23,239
  • 379

Archives

Categorii

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Copyright, re-blogging etc…

Pentru re-bloging, folositi dintre icoanele de Social Media pe cea verde, din dreapta. Click, apoi alegeti dintre optiuni, WordPress sau ce mediu utilizati. In prealabil trebuie sa fiti logat in blogul personal, in alt Tab sau fereastra. Altfel nu merge procedura.

Rog a nu se prelua articolele integral, prin „copy and paste”, ci max. 25%, recomandabil 500 de semne, cu indicarea autorului si a sursei, cu un link viabil. Imi asum dreptul de a activa periodic protectia la copiere, pentru descurajarea tentativelor.