Bush nu mai stie cât e ceasul!

Un prieten din Grecia mi-a zis ca la ei în tara, românii sunt renumiti ca fiind cei mai mari hoti, în timp ce albanezii sunt cei mai ieftini criminali platiti. Lucrurile se schimba si se pare ca albanezii ne iau fata si în domeniul gainariilor. Presa mondiala relateaza ca într-o baie de multime, Bush si-a pierdut ceasul la Tirana. Adica i-a fost subtilizat în doi timpi si trei miscari. Macar la Bucuresti nu i s-a întâmplat asa ceva! Ce ne facem cu Bush fiindca, saracul, acum nu mai stie cât e ceasul!

2 thoughts on “Bush nu mai stie cât e ceasul!”

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Statisticile zilei

  • 234
  • 41
  • 25,372
  • 379

Archives

Categorii

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Copyright, re-blogging etc…

Pentru re-bloging, folositi dintre icoanele de Social Media pe cea verde, din dreapta. Click, apoi alegeti dintre optiuni, WordPress sau ce mediu utilizati. In prealabil trebuie sa fiti logat in blogul personal, in alt Tab sau fereastra. Altfel nu merge procedura.

Rog a nu se prelua articolele integral, prin „copy and paste”, ci max. 25%, recomandabil 500 de semne, cu indicarea autorului si a sursei, cu un link viabil. Imi asum dreptul de a activa periodic protectia la copiere, pentru descurajarea tentativelor.