Binecuvântari colturoase (patratoase)

În urma unui articol pe care l-am publicat pe Mersul Vremurilor pe care îl puteþi gãsi aici, articol în care am considerat de cuviinþã sã ofer câteva contraargumente la siluirea termenului “relevanþã” de cãtre Marius Cruceru, acesta catadicseºte sã facã un comentariu, la provocarea unui vizitator (Mircea). Cred cã acest comentariu este suficient de explicit prin el însuºi ca sã mai necesite a fi interpretat, aºa cã îl încadrez în categoria “No Comments” sau “Întoarce obrazul”. Aveþi mai jos pasajul de pe blogul Pãtrãþosului, pe care îl puteþi vedea în original ºi aici.

# Marius,
la adresa de mai jos gasesti o reactie la “carbunii Eulaliei”. nu stiu daca ai vazut-o pana acum.
by mircea martie 26, 2008 at 9:53 am

# Am sters trimiterea ca si pingul pentru ca in afara de spume, chestii scoase din context si rautate nu am gasit altceva. Nu vreau sa pierd timpul. Nici eu nici altii. Pe oameni car Mihai, mai ales dupa iesirea de acum citeva luni cu “cind spune adevarul Patratosu” ii iau in seama pentru ceea ce sint nu pentru ceea ce spun. La fel ca si Alin Cristea si Bastrix. Acelasi sertar. Pina acum cu niciunul dintre aceºtia nu am reuºit sã duc o polemicã pînã la capãt.

Alta categorie este Vaiºamar, ne-am contrazis, dar îmi place sã cred cã ne-am imprietenit.

Am mulþi împrejur, la bisericã la ºcoala, care nu sînt de acord cu mine, dar fac minimul efort de a mã asculta ºi de a înþelege ce spun… Nu-i cazul aici.

Mihai nu este interesat de dialog, de aceea nu este interesant pentru mine. Domnul sã îl binecuvînteze la aceasta. Ultima lui reacþia a fost în contextul muzicii, o reactie de pe “ficati”, agresiva, fara argumente, cu multa ironie acida, epitetoasã si pipotoasã ºi cam atît.

Am vazut think tank-ul, mã tem ca este deocamdata mai mult tank decît think :) dar, sã vedem, sã dea Dumnezeu sã n-am dreptate, sã fie un adevãarat grup de reflecþie… Decît mersul vremii, mai bine Agora, dupã pãrerea mea.

by Marius David martie 26, 2008 at 10:12 am

3 thoughts on “Binecuvântari colturoase (patratoase)”

 1. Mi-a placut articolul care “ofera câteva contraargumente la siluirea termenului “relevanþã” de cãtre Marius Cruceru”.
  Felicitari! Oglindeste in totalitate si punctul meu de vedere.
  Pacat ca unii merg cu frana trasa si mai si fac caz de asta.

  Toate cele bune!

  S.I.T.

 2. Nu sunt un om al scrisului… sunt multi altii care pot sa faca cu condeiul o treaba mai buna decat mine, asa ca prefer sa… citesc.

  Oricum multumesc pentru invitatie.

  Toate cele bune,

  s.i.t.

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.