Balonul de aur: Kaka!

France Football a anunþat câºtigãtorul de anul acesta al celebrului trofeu Balonul de aur, în persoana jucãtorului brazilian de la AC Milan, Kaka! Acesta este foarte cunoscut, nu doar prin calitãþile sale fotbalistice de excepþie, ci ºi prin viaþa de credinþã autenticã.

Kaka este un exemplu elocvent cã se poate trãi alãturi de Dumnezeu ºi în sfere în care alþii pierd uºor busola din cauza banilor ºi a succesului. Kaka îi atribuie lui Dumnezeu meritele pentru ceea ce este, dedicându-i Lui fiecare gol marcat, afirmând cã doar o minune dumnezeiascã l-a salvat de la invaliditate, în urma unui accident survenit în piscinã.

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Statisticile zilei

  • 135
  • 33
  • 23,239
  • 379

Archives

Categorii

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Copyright, re-blogging etc…

Pentru re-bloging, folositi dintre icoanele de Social Media pe cea verde, din dreapta. Click, apoi alegeti dintre optiuni, WordPress sau ce mediu utilizati. In prealabil trebuie sa fiti logat in blogul personal, in alt Tab sau fereastra. Altfel nu merge procedura.

Rog a nu se prelua articolele integral, prin „copy and paste”, ci max. 25%, recomandabil 500 de semne, cu indicarea autorului si a sursei, cu un link viabil. Imi asum dreptul de a activa periodic protectia la copiere, pentru descurajarea tentativelor.