Am intrat în lumea buna

Deºi am intrat în UE de ceva vreme, pânã acum am fost excluºi de la posibilitatea de a primi bani prin sistemul PayPal ºi asta datoritã nenumãratelor fraude ale compatrioþilor noºtri pe eBay. Printr-o minune, dupã ce numai cu câteva luni în urmã românii au fost acceptaþi sã-ºi deschidã cont PayPal doar pentru a trimite bani, acum s-a dat drumul ºi la primirea de bani, numai în conturi deschise în bãnci din SUA sau în cont de card Visa sau Mastercard, indiferent de banca emitentã. WOW! Pentru internauþi, acest gest are valoarea pe care a avut-o acceptarea românilor fãrã vizã în spaþiul Schengen. Un semn bun, un gest elegant din partea celor de la PayPal.

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Statisticile zilei

  • 241
  • 42
  • 25,379
  • 379

Archives

Categorii

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Copyright, re-blogging etc…

Pentru re-bloging, folositi dintre icoanele de Social Media pe cea verde, din dreapta. Click, apoi alegeti dintre optiuni, WordPress sau ce mediu utilizati. In prealabil trebuie sa fiti logat in blogul personal, in alt Tab sau fereastra. Altfel nu merge procedura.

Rog a nu se prelua articolele integral, prin „copy and paste”, ci max. 25%, recomandabil 500 de semne, cu indicarea autorului si a sursei, cu un link viabil. Imi asum dreptul de a activa periodic protectia la copiere, pentru descurajarea tentativelor.