Adeste Fidelis

În ceas de celebrare, când lumea încremenitã priveºte, chiar neînþelegând ce se întâmplã, la întruparea Fiului lui Dumnezeu, îmi iau un plãcut rãgaz pentru a vã ura celor ce poposiþi pe aceastã paginã, un Crãciun autentic care sã aducã plus valoare trãirii voastre în umbra Celui care a murit pentru ca noi sã trãim.

Mai jos este unul dintre colindele mele preferate, într-o interpretare care este greu de crezut cã va mai fi egalatã vreodatã pe pãmânt. Sã cântãm cu toþii dar: Venite Adoremus! uitând pentru o clipã de Bãsescu, Geoanã, Boc, Obama ºi alte dezamãgituri ale acestor vremuri.2 thoughts on “Adeste Fidelis”

 1. ,,uitând pentru o clipã de Bãsescu, Geoanã, Boc, Obama ºi alte dezamãgituri ale acestor vremuri”
  –,,curat sa uitam ”!

  draga Mihai , sunt unul care trec destul de des pe aici -incerc sa-ti inteleg framantarile si felul cum ti-ai dori sa fie mai bine totul in aceasta tara unde ne-a asezat Dumnezeu sa traim .

  Imi doresc sa am un cat mai real bilant facut cu privire la anul care se scurge si sa pasesc in noul an –prin harul lui Dumnezeu -incercand sa-i dau cat mai mult in stapanire toate aspectele fiintei mele ,Celui care a venit sa fie si sa fie numit [poate e corect spus ,,desemnat”]

  Minunat sfetnic
  Dumnezeu tare
  parintele Vesniciilor
  domn al Pacii

  Sarbatori fericite in continuare tie si familiei tale —si tuturor celor care trec pe aici .

  1. Mitica,

   Semnele trecerii tale pe aici sunt intotdeauna placute si plin de har! Iti multumesc pentru urari si iti doresc si tie sa ramai la umbra Lui pentru a te bucura plenar de tot ceea ce El ne-a promis! La Multi Ani!

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.