Adeste Fidelis

În ceas de celebrare, când lumea încremenitã priveºte, chiar neînþelegând ce se întâmplã, la întruparea Fiului lui Dumnezeu, îmi iau un plãcut rãgaz pentru a vã ura celor ce poposiþi pe aceastã paginã, un Crãciun autentic care sã aducã plus valoare trãirii voastre în umbra Celui care a murit pentru ca noi sã trãim.

Mai jos este unul dintre colindele mele preferate, într-o interpretare care este greu de crezut cã va mai fi egalatã vreodatã pe pãmânt. Sã cântãm cu toþii dar: Venite Adoremus! uitând pentru o clipã de Bãsescu, Geoanã, Boc, Obama ºi alte dezamãgituri ale acestor vremuri.2 thoughts on “Adeste Fidelis”

 1. ,,uitând pentru o clipã de Bãsescu, Geoanã, Boc, Obama ºi alte dezamãgituri ale acestor vremuri”
  –,,curat sa uitam ”!

  draga Mihai , sunt unul care trec destul de des pe aici -incerc sa-ti inteleg framantarile si felul cum ti-ai dori sa fie mai bine totul in aceasta tara unde ne-a asezat Dumnezeu sa traim .

  Imi doresc sa am un cat mai real bilant facut cu privire la anul care se scurge si sa pasesc in noul an –prin harul lui Dumnezeu -incercand sa-i dau cat mai mult in stapanire toate aspectele fiintei mele ,Celui care a venit sa fie si sa fie numit [poate e corect spus ,,desemnat”]

  Minunat sfetnic
  Dumnezeu tare
  parintele Vesniciilor
  domn al Pacii

  Sarbatori fericite in continuare tie si familiei tale —si tuturor celor care trec pe aici .

  1. Mitica,

   Semnele trecerii tale pe aici sunt intotdeauna placute si plin de har! Iti multumesc pentru urari si iti doresc si tie sa ramai la umbra Lui pentru a te bucura plenar de tot ceea ce El ne-a promis! La Multi Ani!

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Statisticile zilei

 • 159
 • 38
 • 23,263
 • 379

Archives

Categorii

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Copyright, re-blogging etc…

Pentru re-bloging, folositi dintre icoanele de Social Media pe cea verde, din dreapta. Click, apoi alegeti dintre optiuni, WordPress sau ce mediu utilizati. In prealabil trebuie sa fiti logat in blogul personal, in alt Tab sau fereastra. Altfel nu merge procedura.

Rog a nu se prelua articolele integral, prin „copy and paste”, ci max. 25%, recomandabil 500 de semne, cu indicarea autorului si a sursei, cu un link viabil. Imi asum dreptul de a activa periodic protectia la copiere, pentru descurajarea tentativelor.