A adormit Santinela

Nu ºtim dacã doarme în post sau dacã a trecut la cele veºnice, dar de aproape o lunã, mult trâmbiþatul proiect ce avea ambiþia sã revoluþioneze media creºtinã româneascã pare a fi tras pe linie moartã. Pe situl lor ai senzaþia cã nu mai este nimeni acasã, doar cã ultimul locatar când a plecat a uitat sã stingã lumina.

2 thoughts on “A adormit Santinela”

  1. Pãi cei de la santinela au pornit de citeva ori ºi s-au împotmolit iarãºi! Cred cã nu au pe nimeni la volan! Pãcat, pentru cã la început m-am dus ºi eu la ei cu sacul!

  2. Stiu cam multi care s-au dus cu sacul, fiindcã proiectul suna promiþãtor. Poate cã ºi obiectivele erau nerealiste, nu ºtiu ce sã zic.

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Statisticile zilei

  • 237
  • 42
  • 25,375
  • 379

Archives

Categorii

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Copyright, re-blogging etc…

Pentru re-bloging, folositi dintre icoanele de Social Media pe cea verde, din dreapta. Click, apoi alegeti dintre optiuni, WordPress sau ce mediu utilizati. In prealabil trebuie sa fiti logat in blogul personal, in alt Tab sau fereastra. Altfel nu merge procedura.

Rog a nu se prelua articolele integral, prin „copy and paste”, ci max. 25%, recomandabil 500 de semne, cu indicarea autorului si a sursei, cu un link viabil. Imi asum dreptul de a activa periodic protectia la copiere, pentru descurajarea tentativelor.