Tony Anthony la Brãila

Cu exact douã decenii în urmã, cu vreo douã sãptãmâni înainte de Congresul XIV al pcr, Ceauºescu a efectuat la Brãila una dintre ultimele sale vizite de lucru, (cred cã a fost ultima vizitã internã, dar nu sunt sigur) încheiatã cu un miting megalomanic, celebrând Ziua Recoltei într-o þarã care era realmente înfometatã de cãtre conducãtorii ei, ocazie cu care a acordat judeþului Brãila titlul de Erou al Noii Revoluþii Agrare. Cu ocazia acelei vizite a inaugurat ºi Casa Tineretului, construcþie situatã vis-a-vis de Casa Albã, dupã cum numeau brãilenii cu ironie clãdirea fostului Consiliu Municipal ºi Judeþean de Partid, actualmente Primãria oraºului.

NIK_7811

Pe 15 noiembrie 2009, în sala de festivitãþi a acestei Casei a Tineretului din Brãila, a fost organizatã o întâlnire, de data aceasta cu Tony Anthony, fost campion mondial la Kung Fu, aflat într-un turneu de amploare prin România. Deºi s-a întâmplat sã fie o searã ploioasã ºi rece, sala a fost arhiplinã, vizita lui Tony stârnind un real interes printre tineri, dar nu numai, la ora 6 p.m. când a început întâlnirea nemaiexistând niciun loc liber pe scaune, destul de mulþi trebuind sã asiste în picioare la program.

NIK_7884

Tony Anthony ºi-a fermecat publicul cu povestea lui fascinantã. Nãscut dintr-un tatã chinez ºi o mamã de origine italianã, Tony este iniþiat în tainele artelor marþiale, devenind triplu campion mondial la Kung Fu. Aceastã performanþã l-a propulsat în elita serviciilor de body guarding, fiind angajat de persoane extrem de bogate ºi influente, cum ar fi proprietarul Empire State Building sau ambasadorul Arabiei Saudite la Londra. Dupã o viaþã extrem de agitatã, cu multe implicaþii în lumea interlopã, Tony ajunge în urma unui jaf într-o închisoare din Nicosia, Cipru. Aici primeºte o vizitã surprizã a unui misionar care are rãbdare cu el pânã când reuºeºte sã-i devinã prieten, urmãrind sã-i prezinte Evanghelia. Acolo, în închisoare, Tony descoperã Adevãrul care oferã adevãrata libertate ºi este protagonistul unei întoarceri dramatice la Hristos. Eliberat din puºcãrie, îºi dedicã viaþa transmiterii mai departe a acestei Veºti Bune de care a beneficiat ºi el, cãlãtorind în toatã lumea pentru a spune tuturor, în mod simplu, ce i s-a întâmplat lui. A înfiinþat o organizaþie misionarã, numitã Avanti Ministries ºi a scris o carte autobiograficã care este un adevãrat best seller la nivel mondial, numitã Îmblânzirea Tigrului, carte care a fost tradusã ºi tipãritã ºi în limba românã.

NIK_7915

Mãrturia lui Tony Anthony a lãsat impresii profunde asupra ascultãtorilor sãi din Brãila. Am vãzut tineri veniþi ca sã se afle în treabã care au sfârºit prin a fi extrem de atenþi, unii dintre ei rãspunzând pozitiv apelului fãcut de evanghelistul venit sã culeagã o altã roadã decât Ceauºescu în urmã cu 20 de ani. Din roada culeasã de fostul dictator ºi din titlul de Erou al Noii Revoluþii Agrare acordat Brãilei s-a ales praful. În mod ironic clãdirea inauguratã de el a gãzduit acum o altfel de întâlnire, cu semnificaþie profundã pentru participanþi. ªi roada culeasã în aceastã searã de toamnã, ploioasã ºi friguroasã, cred cã va rãmâne ºi se va înmulþi peste ani.

NIK_7889

35 thoughts on “Tony Anthony la Brãila”

 1. …s-a consemnat deja faptul ca inainte de aparitia crestinismului ,avand ca si ,,programa de lucru ”ducerea Evangheliei ” din Ierusalim -pana margini…romanii deja construisera sosele usor practicabile …In intelepciune LUI, Dumnezeu a planificat pentru aceasta noua perioada de libertate ,sa fie posibil de organizat astfel de activitati-evenimente .Constat ca aceste imense sali au ajuns in situatia de a se autofinanta -sunt bucurosi sa inchirieze salile …deci …egiptenii -romanii –comunistii -PUSI LA LUCRU PENTRU SCOPURILE IMPARATIEI….asa ca [crestinii ] nu se pot dezvinovati .

  1. cred ca si asta este o parte din lucrarea de “rascumparare” a lumii… sa convertim scopul pentru care unele lucruri au fost create de om :-)

 2. Pentru inceput, sunt credincios. Am dat si eu peste povestea lui Tony Anthony. Din pacate pentru el, inteleg ca titlurile lui mondiale la kung fu nu se pot verifica in nici un fel. Nici o federatie nu-l cunoaste. NU gasesc nici o filmare cu el in actiune, ceea ce este foarte curios. Poate reusiti voi sa ii dovediti povestea cu probe obiective.

  1. Am pus si eu intrebarea mai departe… sper sa primesc ceva raspunsuri. S-ar putea sa se gaseasca in cartea lui, dar eu nu o am.

 3. Tony Anthony pretinde ca a fost campion mondial la kung fu in 1987, 1988, 1989 fara sa prezinte nici o poza, diploma sau aticol de ziar.
  Din cate am gasit pe net, Clive Parkinson este baiatul care a fost campion toti anii aia adica 1987 – 1989 si are un site bine documentat:

  http://www.ikbkfo.co.uk/index.php?option=c…2&Itemid=65

  1. Uite ce am primit de la unul dintre organizatorii parcursului din RO:

   “La adresa http://www.dailymotion.com/video/x6gkal_taming-the-tiger-tony-anthony-part_lifestyle Tony vorbeste publicului britanic si, incepand cu minutul 8,40 (din partea I) el povesteste cateva cuvinte despre titlurile lui mondiale si perioada de dupa, oferind mai multe detalii si despre cine l-a antrenat in Anglia, etc.”

   Ceea ce am aflat de la unul dintre organizatori este ca numele lui real ar fi Anthony Andonis.

   Nu stiu insa daca organizatorii romani au furnizat informatii complete… eu nu ma pricep la sporturile astea extreme :-) dar am gasit la adresa http://www.thefow.com/htm/titlehistory.htm ca prin 1999 la FOW International Title apare si Anthony Adonis. Aceeasi precizare apare la http://100megsfree4.com/wiawrestling/pages/other/fowtit.htm

   Nu stiu daca e vorba de aceeasi persoana… cred ca ar ajuta citirea cartii sale.

   1. salut!!! am citit carte lui de 2 ori pana acum , si nu scria nimic de Anthony Adonis . Ma gandesc ca poate bunicul lui nu la pus cu numele lui din Anglia si poate la inscris cu un nume chinezesc!! Maybe :D

   2. As vrea sa mai zic ceva!!! La inceputul capitolului 13 in cartea sa scrie ca pe data de 11 noiembrie 1992 a fost eliberat din inchisoare ( asta dupa ce prcatic se pocaise ) !!! Am intrat pe link-ul ala care ziceai tu ca sunt toti campionii sau ce sunt ei , si l-am gasit pe Anthony Adonis. Problema este urmatoare : daca nu ma insel scrie anul 1999 care ar fi fost anul in care era campion. Ultimul an pe care il vad acum in carte ( nu am timp sa caut anul 1999 ) este anul 1995 in care s-ar fi casatorit cu Sara . Campion mondial a fost mult mai devreme de a intra in inchisoare !!! Daca gresesc cu ceva spune-mi!!!

 4. Nu-i nimic, ma pricep eu la kung fu (trecutul deh…). Te anunt ca exista un Tony Anthony campion la wrestling – este cu totul alt sport si alta persoana. Evanghelistul Tony Anthony a fost solicitat de multe ori, in strainatate, sa aduca dovezi ale spuselor sale dar nu a putut. Imi pare rau dar omul nu este credibil. Pretinde ca a activat la IKFF Elvetia dar in Elvetia nu exista acea federatie, este o alta organizatie cu alt nume. Tony evanghelistul este deja subiect de discutie pe un site specializat in demascarea falsilor campioni de arte martiale (bullshido.net). Oare noi ca evanghelici nu ar trebui sa aratam mai mult discernamant ? Oare de ce am ajuns sa facem sali pline in cautare de senzatii tari ?

  1. Dacã este un impostor, sunt de acord cã trebuie demascat. Organizatorii locali sunt însã victime ale acestei presupuse imposturi (sper sa aflãm curând adevãrul) ºi nu li se poate imputa cã aleargã dupã senzaþii tari ºi dupã sãli pline. Când cineva vine cu o asemenea carte de vizitã, nimeni nu stã sã facã cercetãri sã vadã dacã este adevãrat ceea ce se pretinde.

   ªtiu ºi eu, poate cã Tony a fost campion mondial la juniori sau la vreo competiþie a elevilor de liceu :-) nu e nimic rãu cu asta dar trebuia precizat din start cum stau lucrurile.

   Un amic de-al meu a iniþiat demersuri pânã la cel care l-a adus pe Tony Anthony in Romania… astept un raspuns concret ºi, oricare ar fi acesta o sã-l postez pe blog.

   Doamne Ajuta!

 5. Apreciez ca manifestati discernamant si sunteti dispus la verificari. Ar fi jenant sa ne de-credibilizam in fata unor invitati la evanghelizare. Astept si eu sa-l intalnesc pe Tony A in Bucuresti, am multe intrebari sa-i pun. De ex. Tony ar trebui sa vorbeasca fluent Chineza (mai precis dialogul cantonez) deoarece pretinde ca s-a antrenat multi ani in Guangdong cu bunicul sau chinez. Apoi, in cartea sa Tony povesteste cum si-a ars antebratele cu vase de metal incins, conform unor practici de la Templul Shaolin. Poate cineva care a stat aproape de el ne confirma daca apar aceste arsuri masive. Mult har si adevar !

 6. Chiar nu vad legatura dintre una si alta… Tony Anthony a fost in diferite biserici, a fost in inchisori si a vorbit si in sali publice inchiriate… A fost primit de biserici, organizatii si persoane individuale care nu umbla dupa senzational. Si nu a avut nimic senzational in marturia lui, decat faptul ca un om care a fost candva la varf a decazut la maxim, ajungand in inchisoare pentru atac armat, loc in care l-a cunoscut pe Hristos, moment in care viata lui a luat o alta turnura. A fost o marturie prezentata extrem de echilibrat, fara accente emotionaliste, fara manipulari sentimentale samd…

  Sincer, mie mi-ar pare rau sa se dovedeasca a fi o impostura pretentia de campion mondial… omul a facut impresie tocmai prin lipsa oricarei exagerari si de aceea ma surprind foarte tare acuzatiile care i se aduc. Astept insa cu rabdare sa primesc si eu un raspuns.

  1. Sunt in contact cu forumisti din Anglia care de cel putin 2 ani de zile au contactat echipa lui Tony (editorul cartii sale, autoarea Angela Little, stafful sau de la Avanti Minsitries, pe Tony insusi) fara a primi raspunsuri reala. Adica nu au primit dovezi ci opinii personale de genul ‘eu cred ca Tony nu minte’. Atat editorul cat si autoarea cartii au recunoscut ca nu au cunostinta de vreo verificare a pretentiilor lui Tony si a realitatii evenimentelor dramatice povestite de el.
   Tocmai pentru ca Tony este popular printre evanghelici, este datoria noastra sa cerem dovezi pentru adevar. Nu sa fim rau intentionati, dar sa facem din discernamant o carte de vizita. Altfel, se va pune sub semnul intrebarii baza logica si intelectuala a credintei noastre crestine.
   Frate Mihai, am o predictie: raspunsul pe care-l veti primi de la organizatia lui Tony va consta intr-un DVD cu marturii in favoarea caracterului lui Tony, nu vor fi dovezi concrete privind trecutul sau. Cunosc acest DVD si pregatesc un scurt material privind cazul Tony. Am o banuiala ca materialul meu va ajunge destul de cunoscut printre evanghelici.

   1. Stiu si eu Tataie… nu pot aprecia daca e chiar o lupta pe care esti justificat sa o duci. Poti duce o asemenea lupta doar daca ai dovezi incontestabile ca adevarul e de partea ta. Altfel sa nu te trezesti ca lupti impotriva Domnului. La urma urmelor nimeni nu e obligat sa aduca dovezi in sustinerea afirmatiilor sale. Adu-ti aminte ca si lui Isus i s-a tot cerut sa dovedeasca ca este cine pretindea a fi si nu a dat satisfactie acestor pretentii. Scopul lui Tony in Romania nu a fost sa ne convinga ca el a fost un campion mondial ci ca el a fost un pacatos mantuit iar dovezile de care a fost el interesat erau legate de faptul ca Isus mantuieste si astazi pe cine vrea sa-L primeasca…

    Am vorbit cu un amic bun de-al meu in care am incredere 100% si care-l cunoaste pe Tony. L-am luat tare… dar m-a dezarmat usor. In primul rand mi-a zis ca l-a cunoscut personal pe misionarul care l-a convertit pe Tony si a vazut biletul lui de eliberare din puscarie. Apoi mi-a zis ca a vorbit cu Tony despre contestatarii lui si l-a intrebat direct despre dovezi. Raspunsul lui Tony este, pentru mine, credibil. Datorita implicarii sale in lumea interlopa la un nivel pe care noi nu-l putem imagina, in cartea autobiografica nu a trecut date dupa care sa poata fi identificat, fiindca ar periclita multe persoane. Numele Tony Anthony nu este numele lui real de luptator iar in Kung Fu exista mai multe scoli si mai multe competitii, toate cu pretentii mondiale, la fel ca si in box. Unele dintre cele mai “periculoase” nici macar nu sunt mediatizate si sunt destinate doar celor initiati. Un astfel de campion a fost el dar, chiar daca el nu mai practica artele martiale, probabil, (asta este presupozitia mea actuala) este legat cu ceva clauze de confidentialitate pe care daca le-ar divulga in primul rand nu ar fi corect si in al doilea rand si-ar periclita probabil viata.

    Eu unul raman la impresia pe care mi-am facut-o ascultandu-l… una excelenta si cred ca nu este un salatan. Tu faci ce vrei, dar fii atent, sa nu te trezesti la un moment dat ca lupti cu cine nu trebuie.

    NU stiu daca tu ai ascultat marturia lui… acum rememorand-o, imi dau seama ca el a punctat foarte putin perioada lui de glorie, si mult mai accentuat perioada lui de decadere, ca si procesul convertirii. In mod clar Tony nu a fost interesat sa-si faca lui propaganda… ci lui Isus. Prin nimic din cele ce a spus nu a incercat sa atraga glorie asupra persoanei sale. Pentru mine este un argument elocvent.

    1. Draga frate, darurile Duhului date Bisericii sunt diferite si de aceea si lucrarile noastre pot fi diferite. Bineinteles, atata vreme cat scopul lucrarii noastre este transparent si argumentat. Paradoxul lui Tony este urmatorul: imaginea sa de evanghelist este construita cu ajutorul cartii sale care abunda de clisee din filmele de arte martiale, clisee care frizeaza imposibilul si irationalul; trecutul de luptator kung fu este principala atractie a evanghelizarilor sale, dupa cum marturisesc majoritatea participantilor; dupa un timp, lucrarea sa de evanghelizare a prosperat intr-atata, incat lumea este in stare sa depuna marturie favorabila tata in ce-l priveste pe Tony ca persoana cat si trecutul sau. Acesta este un exemplu stralucit de logica circulara pusa in practica. Apreciez investigatia pe care ati facut-o. Din pacate, sunt familiar cu acel gen de explicatii. Consider ca fie Tony isi dovedeste afirmatiile despre trecut, fie isi retrage cartea de pe piata. Daca Tony ar fi inceput o lucrare strict bazata pe expunerea Bibliei, fara o istorie exotica neverificabila, nimeni nu ar fi avut nimic de impartit cu el. Mult har !

 7. De acord, dar unul dintre principiile de baza ale justitiei este ca nimeni nu poate fi condamnat pentru ca nu vrea sau nu poate sa prezinte un alibi, atata timp cat impotriva lui nu exista dovezi care sa-l incrimineze. Deci in fata pretentiilor lui Tony tu ai dreptul sa manifesti incredere sau neincredere dar nu esti legitimat sa-l condamni decat daca ai tu dovezi ca el a fost un oarecare si nu cine pretinde ca a fost. Ai asemenea dovezi?

  Confruntat cu cei care il contesta Tony ofera o explicatie care mie mi se pare de bun simt… tie nu ti se pare la fel. Nu uita ca totusi rostul tau nu este sa judeci pe nimeni… fiindca Judecator este Unul singur. Iti poti face datoria semnaland ceea ce pare a fi ambiguu dar cand in fata cuvantului acestui om tu nu ai o marturie credibila care sa demonstreze altceva, cred ca mai intelept este sa stai in banca ta. Eu zic ca asta tine de intelepciunea Duhului. Fii sigur ca Dumnezeu nu se lasa sa fie batjocorit…

  1. Problema cu Tony este ca are pretentii foarte mari in mesajul sau pe scena (triplu campion mondial, ucis gramezi de oameni, cel mai bun dintre cei buni, recuperare de bani pt un ambasador saudit etc), dupa care in particular ne susoteste la ureche treburi de genul: nu era chiar campion mondial, ci erau niste campinate chinezesti obscure, nu este numele meu real ca ma tem de repercursiuni (dar atunci de ce cutreiera lumea atragand atentia asupra sa ?). Nu dau sentinte ci semnalez discrepanta intre marturia spectaculoasa a lui Tony si lipsa brusca de comunicare sau reducerea pretentiilor sale atunci cand vine vorba de dovezi. Eu unul ma ofer oricand pt un meci de sparring cu acest Tony, nu-l provoc dar sa zicem ca m-as lasa provocat. La performantele sale descrise in carte rezulta ca m-ar invinge in 15 secunde.
   Mihai, in spiritul spuselor tale, rezulta ca si eu pot scrie o carte autobiografica unde sustin ca: bunicul meu era mai tare decat bunicul lui Tony, eu l-am batut rau pe Tony la niste camoionate in China, in plus mi-am lustruit pantofii cu blana tigrului alb pe care Tony spune ca l-a mangaiat in sudul Chinei :) Si ar trebui sa ma crezi fara ca eu sa produc vreo dovada.

 8. Am fost si eu pe situl ala de doua parale pe care tu il ei drept sursa de referinta… bullshido.net – scuza-ma dar seamana cu Cancan… Pentru mine este suficient ce am citit la pagina About Us: “Bullshido.net’s community, first and foremost, is a community of Skeptics, applying science and reason-based thinking as the means to get to the true nature of things.” Asta explica foarte mult inversunarea tipilor astora impotriva lui Tony.

  Tu spui ca esti credincios evanghelic dar iei de bun ceea ce improasca niste sceptici, niste atei, despre un evanghelist… nu stiu ce sa zic dar cred ca ai o problema cu valorile.

  Ca si martor ocular la marturia lui Tony de la Braila, mie nu mi s-a parut de loc ca a pus accent pe “maretia” lui ca luptator. Mi s-a parut extrem de decent in modul de prezentare.

  Spui ca el cutreiera lumea atragand atentia asupra sa. Se pare ca nu ma asculti cand iti zic ca el atrage atentia asupra lui Isus si a ceea ce poate face Acesta, dand ca exemplu ce a facut in viata lui. In povestea lui, marile erou este Isus si nu Tony – asta e ceea ce tu refuzi sa intelegi. Si explicatia este simpla… convertit in inchisoare, Tony isi schimba viata si o dedica lui Isus. Incepe sa spuna oamenilor despre ce a facut Acesta in viata lui… este evident insa ca, desi s-a lasat de arte martiale, duce dupa el trecutul sau, lucru care, din motive pe care doar el le cunoaste, il obliga la o anumita doza de discretie.

  Faptul ca tu nu crezi ca exista mai multe competitii de Kung Fu, unele doar pentru initiati, este problema ta. Lumea artelor martiale este insa una foarte intunecoasa si ce se vede la suprafata este doar ca cat se vede dintr-un aisberg sau mai putin.

  Tony nu vine cu pretentia ca el mantuie lumea ca sa accepte provocarea ta si a bullshidistilor… ar fi ridicol sa dea curs oricarei solicitari a scepticilor in ceea ce-l priveste… este evident ca pe ei ii deranjeaza activitatea lui spirituala… probabil ca daca activa in alt domeniu nici nu-l bagau in seama. Si eu poate ca nu cred ca Obama s-a nascut in US si deci nu are dreptul sa fie presedinte… What if? O sa vina Obama sa-mi dovedeasca mie contrariul?

  In ce te priveste poti sa scrii orice despre tine si e treaba ta daca lumea te va crede. Problema e ca pe Tony il cred oameni de valoare din spectrul evanghelic, care nu cred ca s-ar asocia cu el daca ar avea vreo mica indoiala in privinta lui. Daca te uiti pe situl lui, unul dintre colaboratori este George Verver, fondatorul OM. Nu cred ca asemenea oameni se lasa aburiti de oricine. Intre George Verver si bullshido al tau, crede-ma, primul prezinta garantii serioase, fiind un om care a facut si face o lucrare cu adevarat extraordinara.

  Adevarata problema nu e cu Tony, dupa cum zici. Adevarata problema, care starneste impotrivirea asta furibunda, este generata de prezenta lui Isus in mesajul lui Tony. Fiindca oponentiii lui nu au cum sa-L infranga pe Isus, incearca sa-l discrediteze pe mesager.

  Exista in jurul nostru, mult mai la varf, o gramada de sarlatani. Ii vedem catarati in fotolii ministeriale, in functii extrem de sus puse… Nimeni nu consuma energie pentru a-i demasca. De aceea eu cred ca Isus din Tony este cel care atrage opozitia asta furibunda… si daca ai citit Fericirile din Predica de pe Munte, ai vedea ca El ne-a avertizat ca asa se va intampla. Deci, nimic nou sub soare, vorba lui Solomon.

  Si fiindca am intrat deja in Ajunul Craciunului, iti doresc Tataie, dar si celorlalti care poate urmaresc de pe margine dialogul nostru, ca Pruncul cel intrupat la Betleem sa salasuiasca plenar in viata ta, aducand ceea ce a promis: bucurie, pace, speranta si vesti bune!

  1. fair enough. raspund doar ca sa nu para ca fug sau ma ascund. dupa mine, problema nu este cu Tony si nici macar cu Isus. Problema este cu fiecare din noi. Daca tu unul ai ascultat pareri contrare si iti mentii parerea favorabila lui Tony, este ok din punctul meu de vedere.
   Craciun Fericit !

    1. Fiecare cu experienta si cu marturia lui.

     Apropos… aseara m-am intalnit cu un tata fericit… un amic vechi care a fost la lucru pentru mai bine de un an de zile in SUA si a venit de Craciun acasa. Discutand de una de alta mi-a zis ca a fost coplesit cand, de departe, a aflat ca fiica lui si-a incredintat viata in mana Domnului la intalnirea cu Tony Anthony din Braila. Radia pur si simplu cand spunea aceste lucruri. Primul gand care mi-a venit atunci a fost: “Dupa roadele lor ii veti cunoaste!” Ti se pare suficient de biblica metoda? Un pom rau nu poate sa aduca roada buna, asta e clar! La urma urmei, nici o dovada pe care o poate prezenta Tony nu poate garanta asupra caracterului sau… dar roadele lui sunt o garantie elocventa.

     1. Nu pot decat sa ma bucur pentru acest caz fericit. Domnul poate folosi multe lucruri pentru slava sa ! Pe de alta parte, exista cazuri in care aderarea la Martorii lui Iehova sau la secta mormona au salvat casnicii si au eliberat oameni din patima betiei. Ce putem spune despre aceste cazuri ?

  2. Apropo de judecata intre credinciosi – 1 Corinteni 5:
   12 În adevãr, ce am eu sã judec pe cei de afarã? Nu este datoria voastrã sã judecaþi pe cei dinãuntru?

 9. Salut. Eu am citit cartea lui Tony, am daruit-o si altora. Mihai multumesc pentru maturitatea cu care ai vorbit despre Tony, ca de parerea lui Tataie bine documentata din bullshido m-am lamurit. Omul s-a setat pe negatie si ii da inainte. Am cumpanit bine pentru ca imi doresc sa discern adevarul.

  Tony nu se slaveste pe el insusi, ci il vesteste pe Isus, prin marturia unui suflet smerit.
  Antrenamentele de arte martiale pentru un expert sunt inumane si bestiale, cam ca in filme, nu e nimic neplauzibil, sar unii ca mimozele ca “vai nu se poate”. Soldatii romani daca imi aduc bine aminte alergau zilnic 20 de km cu jumate din greutatea lor in spate.

  Nu stiu care sunt intentiile lui Tataie, dar l-am vazut pe mai multe forumuri, pe post de Gica Contra, cum se leaga de “acesti micuti”.

  Zicea tataie ca a avut trecut in arte martiale.
  Am un frate crestin cu un trecut pe bune(pe bune rau) in arte martiale, care l-a vazut pe Tony Anthony, si nu a avut obiectii, sau o fi numai tataie expertul suprem.

  Imi cer scuze pentru deraieri, am adunat ceva in mine ca studiez cam de mult aspectul problemei. Nu am nimic cu personajul zis tataie, ba chiar cred ca e posibil sa fie un domn simpatic si sper sa ne vedem in imparatia cerurilor, alaturi de Mantuitorul nostru Isus Cristos.

 10. Ma bucur Daniel ca ti-a facut o impresie pozitiva Tony Anthony, si iti multumesc pentru aprecieri. Te mai aºtept pe aici!

 11. Salut Mihai si Tataie, eu nu cred in Tony Anthony, ci in Domnul Isus. Mi-ar parea rau totusi ca sa fie o mare frauda crestina. Mie nu mi s-a parut cartea de domeniul SF, ci realista. Asa se poate spune si de Chuck Colson, George Muller, Hudson Taylor, David Livingstone ca ar avea niste povesti neverosimile. …. Vom vedea cand se vor descoperi toate lucrurile.

  1. Bun venit Daniel! Sunt intru totul de acord cu tine. Si povestea vietii mele, daca as pune-o pe hartie, ar fi considerata neverosimila si trasa de par… Dar eu stiu ca nu e asa!

 12. if you have ever met tony anthony yourself you will find he is a very laid back man. he came to my school and spoke to us about his life. not infront of hundreds but just in front of our class of ten. i spoke to him personelly and he is a brilliant man, i am not christian but i find the way he deals with his problems is brilliant compared to what he used to do. so if you think youve met tony thing again. he is a god. no the god. oooh beat tht bible bashers

  1. Bun!!! Fara jignire esti cam prostut !! (anthony ) Vorbesti in engleza da intelegi ce scriem noi pe aici in romana !!! De ce nu vorbesti in romana?!!! :-? Si pana la urma de unde pot eu sa-mi dau seama ca a venit la tine la scoala…!!!

 13. voi vb dar macar nici nu stiti multe despre el numa din carte daupa ce veti ajunge la fata locului va veti convinge singuri
  Si nu stricati reputatia omului prin ideile voastre

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.