No Comment!

Se întâmplã în fotbal. Acel fotbal care m-a vrãjit când eram copil, privindu-i pe ecran alb-negru pe Dumitrache ºi pe Dudu Georgescu. Pe vremea aceea nu anticipam cã o sã ajung sã vãd aºa ceva. Exista rivalitate sportivã dar, dupã meci, jucãtorii ieºeau împreunã în oraº. Acum toate s-au schimbat, nu doar ecranele TV. Mai întâi au pãtruns huliganii în tribune. Acum se pare cã ocupã ºi terenul. Ce e mai trist este cã sunt lãsaþi sã latre ºi în mass-media. Pãcat.

P.S. În aceeaºi zi, în Spania, fundaºul Antonio Puerta al echipei Sevilla, a cãzut secerat pe teren din cauza unei malformaþii la inimã, nedepistate la timp. Dupã doar douã zile a murit în spital, la doar 22 de ani, lãsând în urmã o soþie îndureratã ºi un copil nenãscut încã.

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Statisticile zilei

  • 166
  • 39
  • 23,270
  • 379

Archives

Categorii

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Copyright, re-blogging etc…

Pentru re-bloging, folositi dintre icoanele de Social Media pe cea verde, din dreapta. Click, apoi alegeti dintre optiuni, WordPress sau ce mediu utilizati. In prealabil trebuie sa fiti logat in blogul personal, in alt Tab sau fereastra. Altfel nu merge procedura.

Rog a nu se prelua articolele integral, prin „copy and paste”, ci max. 25%, recomandabil 500 de semne, cu indicarea autorului si a sursei, cu un link viabil. Imi asum dreptul de a activa periodic protectia la copiere, pentru descurajarea tentativelor.