Becali a pus cruce Stelei

Habotnicul patron nu s-a lãsat pânã n-a pus cruce Stelei. Deocamdatã a pus-o doar pe autocar (click pe imagine pentru a vedea fotografia mãritã) dar cu scandalurile pe care le face, se pare cã va pune curând cruce antrenorului, adicã lui Hagi ºi, tare mi-e cã, pânã la urmã, va pune cruce ºi clubului. Apoi o sã cheme popii sã-i cânte prohodul. Doamne miluieºte! Bine cã þin cu Dinamo!

Dacã priviþi cu atenþie poza, vedeþi cã emblema clubului este în picaj, o adevãratã stea cãzãtoare. Nu-s superstiþios dar sigur cã nu-i de bun augur! Oricum, asta meritã. Prea urât se poartã cu Hagi. Nu cred cã Gicã e un mare antrenor, dar având în vedere ce a fãcut pentru fotbalul românesc, meritã mai mult respect.

2 thoughts on “Becali a pus cruce Stelei”

 1. Ultima oara tot la Gigi m-am referit, vad ca prostia lui atinge limite incomensurabile , stiinta moderna fiind incapabila sa gaseasca o unitate de masura a acesteia !!
  Cica ar fi vrut sa puna o cruce si pe tricourile jucatorilor si ar vrea sa puna muzica religioasa pe stadion !
  Imi pare rau de Dinamo dar …(sunt fan All Blacks) vazind meciul cu Mioveniul acum o saptamina mi-am dat seama ca Rednic nu putea face mare lucru intr-o perioada asa de scurta dovada si rezultatul.
  Locuiesc intr-o tara in care fotbalul se afla pe locul 68 dupa reprezentativa Irakului (incredibil) dar la ski e cea mai puternica natiune a lumii !!
  Voiam sa spun ca in echipa campioana a tarii noastre s-au investit anul acesta 50 mil.€ iar patronul este sponsor al unei echipe de formula unu , produsul care l-a facut bogat si celebru este energizantul Red Bull ,dar niciodata nu l-am auzit sa dea interviuri in care sa vorbeasca urat despre competitori , antrenor s-au jucatori.
  La noi mai este cale lunga …
  P.S. sunt curios daca diseara vor trece de Sahtior , daca nu , nu-i bai vor fi la anul 100 mil.€ investite si poate…

 2. Acum si mie imi pare rau de Dinamo, a capotat lamentabil. Nu ca ar fi jucat rau, dar doi jucatori din aparare au ingropat-o cu Lazio. Si italienii au speculat tot.

  Da, legat de civilizaþia din lumea sportului, dacã ar fi sã facem un clasament, nu am face parte nici din lumea a treia.

  Ai vãzut modul în care l-a luat la bãtaie Ganea pe arbitru? Suntem penibili.

  PS Bafta pt Red Bull… Desi cred ca nu le va fi bine cu Sahtior.

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Statisticile zilei

 • 135
 • 33
 • 23,239
 • 379

Archives

Categorii

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Copyright, re-blogging etc…

Pentru re-bloging, folositi dintre icoanele de Social Media pe cea verde, din dreapta. Click, apoi alegeti dintre optiuni, WordPress sau ce mediu utilizati. In prealabil trebuie sa fiti logat in blogul personal, in alt Tab sau fereastra. Altfel nu merge procedura.

Rog a nu se prelua articolele integral, prin „copy and paste”, ci max. 25%, recomandabil 500 de semne, cu indicarea autorului si a sursei, cu un link viabil. Imi asum dreptul de a activa periodic protectia la copiere, pentru descurajarea tentativelor.