Category

Becali a pus cruce Stelei

Habotnicul patron nu s-a lãsat pânã n-a pus cruce Stelei. Deocamdatã a pus-o doar pe autocar (click pe imagine pentru a vedea fotografia mãritã) dar cu scandalurile pe care le face, se pare cã va pune curând cruce antrenorului, adicã lui Hagi ºi, tare mi-e cã, pânã la urmã, va pune cruce ºi clubului. Apoi o sã cheme popii sã-i cânte prohodul. Doamne miluieºte! Bine cã þin cu Dinamo!

Dacã priviþi cu atenþie poza, vedeþi cã emblema clubului este în picaj, o adevãratã stea cãzãtoare. Nu-s superstiþios dar sigur cã nu-i de bun augur! Oricum, asta meritã. Prea urât se poartã cu Hagi. Nu cred cã Gicã e un mare antrenor, dar având în vedere ce a fãcut pentru fotbalul românesc, meritã mai mult respect.

2 thoughts on “Becali a pus cruce Stelei”

 1. Ultima oara tot la Gigi m-am referit, vad ca prostia lui atinge limite incomensurabile , stiinta moderna fiind incapabila sa gaseasca o unitate de masura a acesteia !!
  Cica ar fi vrut sa puna o cruce si pe tricourile jucatorilor si ar vrea sa puna muzica religioasa pe stadion !
  Imi pare rau de Dinamo dar …(sunt fan All Blacks) vazind meciul cu Mioveniul acum o saptamina mi-am dat seama ca Rednic nu putea face mare lucru intr-o perioada asa de scurta dovada si rezultatul.
  Locuiesc intr-o tara in care fotbalul se afla pe locul 68 dupa reprezentativa Irakului (incredibil) dar la ski e cea mai puternica natiune a lumii !!
  Voiam sa spun ca in echipa campioana a tarii noastre s-au investit anul acesta 50 mil.€ iar patronul este sponsor al unei echipe de formula unu , produsul care l-a facut bogat si celebru este energizantul Red Bull ,dar niciodata nu l-am auzit sa dea interviuri in care sa vorbeasca urat despre competitori , antrenor s-au jucatori.
  La noi mai este cale lunga …
  P.S. sunt curios daca diseara vor trece de Sahtior , daca nu , nu-i bai vor fi la anul 100 mil.€ investite si poate…

 2. Acum si mie imi pare rau de Dinamo, a capotat lamentabil. Nu ca ar fi jucat rau, dar doi jucatori din aparare au ingropat-o cu Lazio. Si italienii au speculat tot.

  Da, legat de civilizaþia din lumea sportului, dacã ar fi sã facem un clasament, nu am face parte nici din lumea a treia.

  Ai vãzut modul în care l-a luat la bãtaie Ganea pe arbitru? Suntem penibili.

  PS Bafta pt Red Bull… Desi cred ca nu le va fi bine cu Sahtior.

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.