O Biblie în fiecare casã

Am fost informat recent cu privire la o ºtire care nu mai este chiar nouã, dar care a trecut neobservatã la vremea ei. Conform AmosNews senatul a respins la finele lunii mai o iniþiativã parlamentarã a senatorilor PRM Gheorghe Funar ºi Ilie Ilaºcu, care solicitau tipãrirea de Biblii ºi distribuirea câte unui exemplar, în mod gratuit, pentru fiecare familie.

Nu mã mirã faptul cã senatul a respins legea – m-ar fi mirat sã o aprobe! Mã îndoiesc cã aplicarea ei ar fi  produs o însãnãtoºire moralã a naþiunii. Poate cã pe ici pe colo,  ar fi fost unele rezultate, dar izolate. Pentru însãnãtoºirea naþiunii am avea nevoie de o conducere sãnãtoasã, de niºte legiuitori cu fricã de Dumnezeu, de o justiþie incoruptibilã, de un model trasat de cei care sunt acolo, în frunte. Asta ar trebui, mai înainte de toate, sã ne ofere respectabilii senatori.  Altfel, totul este doar demagogie.

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Statisticile zilei

  • 245
  • 42
  • 25,383
  • 379

Archives

Categorii

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Copyright, re-blogging etc…

Pentru re-bloging, folositi dintre icoanele de Social Media pe cea verde, din dreapta. Click, apoi alegeti dintre optiuni, WordPress sau ce mediu utilizati. In prealabil trebuie sa fiti logat in blogul personal, in alt Tab sau fereastra. Altfel nu merge procedura.

Rog a nu se prelua articolele integral, prin „copy and paste”, ci max. 25%, recomandabil 500 de semne, cu indicarea autorului si a sursei, cu un link viabil. Imi asum dreptul de a activa periodic protectia la copiere, pentru descurajarea tentativelor.