Nãzdrãvãniile lui Shermer

Citim pe HotNews cã s-a terminat dezbaterea cu scepticul american, Michael Shermer, venit la Bucureºti sã ne lumineze pe noi românii, cum sã ne educãm în spirit ateist copiii, dezbatere la care m-am referit ºi în articolul de ieri.

S-a dovedit pânã la urmã cã marele ‘telectual american este un fel de Pavel Coruþ de-al nostru, un sceptic care viseazã la viaþa veºnicã ºi la extratereºtri. Ca sã nu zic la cai verzi pe pereþi.

Dacã vã intereseazã mai mult subiectul, am scris un aticol pe care-l puteþi citi pe Mersul Vremurilor.

4 thoughts on “Nãzdrãvãniile lui Shermer”

  1. Asta cu extraterestrii ma pune sa fac o gluma ce are ca stalpi Mircea Geoana, romanii trimisi in spatiu si romanii intorsi din strainatate care sunt gata sa primeasca 20 000 de euro, dar ma abtin :-)

  2. Bine ca iti vine sa glumesti… :-) Eu nu stiam daca sa rand sau sa plang cand citeam gogoritele lui Shermer. Vii tu, cu reclama de mare ganditor intelectual american, killer de creationisti, si imi vinzi mie gogosi cum ca omul va deveni nemuritor prin luarea de hapuri si implantarea de cipuri… si ca in Univers exista cu siguranta minimum 20.000 de planete locuite de fiinte inteligente… Asta da gandire de sceptic ateu.

    Oricum, nu e prost el, ca vine pe la noi cu chestiile astea, prosti suntem noi ca il primim… Mi s-a facut lehamite sa vad ca Evenimentul Zilei i-a acordat editorialul zilei…

  3. Apropo, chiar merge un post Pavel Corut. Eu am fost membru fondator al primului lui partid. Am asteptat ca nu stiu ce cartea “Eva n-a fost mama noastra” in care el vroia sa demaste Biblia ca fiind o mare minciuna(dar s-a dovedit un mare fasss, copiat din Biblia hazlie a lui Leo Taxil). De ce oare nu a stat sa puna in cumpana dovezile arheologice, istorice, de minim bun simt. Am ajuns sa il apreciez mai mult pe Gigi Becali decat pe Pavel(mai ales cand l-a porcait putin pe Mr Corut : ))) ). Pacat, pentru ca e un om capabil, dar a luat-o rau de tot pe aratura. : (

    1. Pavel Corut cred ca nu stie nici el in ce crede, dar vrea sa-i calauzeasca pe altii :-) Aidoma orbului calauza la orbi. Din pacate intr-o vreme avea succes mare, sucise mintile multora cu scrierile lui. Nu stiu daca in prezent ma este in voga, oricum semintele pe care le-a plantat au fost daunatoare.

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.