4 thoughts on “Lingoul de la Cotroceni!”

  1. Mihai, dupa recenta inrudire intre clanurile Basescu si Mondialu’, ma gandesc la crestinii care au votat cu Basescu. Oare macar acum isi dau seama pe cine au votat ? Daca as fi in locul lor, mi-as pune cenusa in cap si m-as inchide o luna in casa de rusine. Stiu ca sunt dur, stiu ca judec stiu ca trebuie sa-mi vad de propriile pacate, dar cineva trebuie sa le zica si pe astea :)

  2. Well, traim in tara cumetriilor si cum ne asternem, asa dormim. Recunosc ca romanii nu au avut prea multe alternative in turul doi, totusi continui sa cred ca au ales-o pe cea mai proasta.

  3. Ma gandesc si la ocultismul public al dlui Basescu si la slaba reactie evanghelica. Eu stiam din Biblie ca Ioan Botezatorul l-a mustrat public pe Irod pt adulter, dar cand eu zic ceva de ocultismul lui Basescu evanghelicii imi spun ‘sa nu judec’ ! Sunt putin confuz :)

  4. Well, eu cred ca trebuie sa cerem socoteala alesilor nostri, ca functioneaza pe banii si pe nervii nostri! Asta nu are nici o treaba cu recomandarea biblica mai sus aminitita. E o scoatere a textului din context, facuta in mod grosolan.

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.