GlacierGate

Dragoº-Paul Aligicã recidiveazã cu un excelent nou articol pe tema încãlzirii globale, publicat pe HotNews. De data aceasta aduce în prim plan scandalul GlacierGate, declanºat în urma scoaterii la luminã a faptului cã ani de zile am fost minþiþi cum cã gheþarii din Himalaya sunt pe cale de a se topi în întregime pânã în 2035 din cauza fenomenului încãlzirii globale, afirmaþie care s-a vãdit cã nu are niciun temei ºtiinþific, aºa cum s-a pretins pânã acum, dar pe baza cãreia diverse organizaþii ecologiste ºi (pseudo) ºtiinþifice au colectat multe milioane de dolari de la credulii intoxicaþi cu aceastã propagandã înºelãtoare. Interesant ºi modul în care autorul denunþã “tema urgenþei” folositã de escrocii din domeniu pentru a-ºi promova interesele meschine, interese care evident nu au legãturã cu vreun fenomen real de încãlzire globalã.

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tags: , , , , , ,

Statisticile zilei

  • 233
  • 41
  • 25,371
  • 379

Archives

Categorii

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Copyright, re-blogging etc…

Pentru re-bloging, folositi dintre icoanele de Social Media pe cea verde, din dreapta. Click, apoi alegeti dintre optiuni, WordPress sau ce mediu utilizati. In prealabil trebuie sa fiti logat in blogul personal, in alt Tab sau fereastra. Altfel nu merge procedura.

Rog a nu se prelua articolele integral, prin „copy and paste”, ci max. 25%, recomandabil 500 de semne, cu indicarea autorului si a sursei, cu un link viabil. Imi asum dreptul de a activa periodic protectia la copiere, pentru descurajarea tentativelor.