Emanciparea de care nu avem nevoie

Conform ziarului Cotidianul, Universitatea Al.I.Cuza din Iaºi devine cea mai “emancipatã” din þarã. Adaptându-se trendului, ieºenii au transformat peste varã patru cãmine de fete în cãmine mixte, unde vor locui cupluri de studenþi în concubinaj, cicã numai cu permisiunea pãrinþilor.

Credeam cã universitatea are rol de formare a tinerei generaþii, dar uite cã ea devine pe zi ce trece un soi de biºniþãrealã, care oferã tinerilor tot ce-ºi doresc. Eventual ºi-o diplomã universitarã, dupã patru – cinci ani de promiscuitate. Trai nineacã. Sãracu’ Eminescu, oare ce-ar scrie el azi în loc de: “La Paris în lupanare, de cinisme ºi de lene…”

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Statisticile zilei

  • 136
  • 33
  • 23,240
  • 379

Archives

Categorii

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Copyright, re-blogging etc…

Pentru re-bloging, folositi dintre icoanele de Social Media pe cea verde, din dreapta. Click, apoi alegeti dintre optiuni, WordPress sau ce mediu utilizati. In prealabil trebuie sa fiti logat in blogul personal, in alt Tab sau fereastra. Altfel nu merge procedura.

Rog a nu se prelua articolele integral, prin „copy and paste”, ci max. 25%, recomandabil 500 de semne, cu indicarea autorului si a sursei, cu un link viabil. Imi asum dreptul de a activa periodic protectia la copiere, pentru descurajarea tentativelor.