Ce-mi place de maghiari!…

Wow! Parlamentul ungar a adoptat luni noua constituþie ultraconservatoare, în care existã referiri la Dumnezeu, creºtinism ºi familia tradiþionalã, cu 262 voturi pentru, 44 împotrivã ºi o abþinere, relateazã AFP.

Când s-a plãmãdit prima Constituþie a României de dupã Revoluþie, Ioan Alexandru, pe vremea aceea senator PNÞ-cd, a insistat sã se facã o menþiune la Dumnezeu în preambulul actului fundamental. Bineînþeles cã cererea lui a fost respinsã în derâdere de marea majoritate proletcultistã care constituia parlamentul României. Iatã cã ungurii, o naþie care nu se mândreºte cu atâtea milenii de creºtinism, cu o origine modestã, provenind din stepele asiatice, ºi cu un procent mult mai mic de creºtini declaraþi la referendum decât al românilor, au avut bãrbãþia sã proclame o constituþie cu adevãrat revoluþionarã, având în vedere vremurile pe care le trãim. Bravo maghiarilor! Sunteþi fruncea!

Mai multe detalii pe Hotnews.

4 thoughts on “Ce-mi place de maghiari!…”

  1. Da …
    Nu stiu daca, in acest caz, se poate vorbi de “barbatie”, eu inclin sa cred ca e vorba, de fapt, doar de o forma de exprimare a binecunoscutei predispozitii suicidare a maghiarilor.
    Si, da, Constitutia se cuvine a fi un act fundamental, nu fundamentalist.

  2. Fundamente fara valori nu se poate… ia exemplu de la romanasii nostri. Maghiarii isi respecta si apara valorile, bravo lor!

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.