Ce-mi place de maghiari!…

Wow! Parlamentul ungar a adoptat luni noua constituþie ultraconservatoare, în care existã referiri la Dumnezeu, creºtinism ºi familia tradiþionalã, cu 262 voturi pentru, 44 împotrivã ºi o abþinere, relateazã AFP.

Când s-a plãmãdit prima Constituþie a României de dupã Revoluþie, Ioan Alexandru, pe vremea aceea senator PNÞ-cd, a insistat sã se facã o menþiune la Dumnezeu în preambulul actului fundamental. Bineînþeles cã cererea lui a fost respinsã în derâdere de marea majoritate proletcultistã care constituia parlamentul României. Iatã cã ungurii, o naþie care nu se mândreºte cu atâtea milenii de creºtinism, cu o origine modestã, provenind din stepele asiatice, ºi cu un procent mult mai mic de creºtini declaraþi la referendum decât al românilor, au avut bãrbãþia sã proclame o constituþie cu adevãrat revoluþionarã, având în vedere vremurile pe care le trãim. Bravo maghiarilor! Sunteþi fruncea!

Mai multe detalii pe Hotnews.

4 thoughts on “Ce-mi place de maghiari!…”

  1. Da …
    Nu stiu daca, in acest caz, se poate vorbi de “barbatie”, eu inclin sa cred ca e vorba, de fapt, doar de o forma de exprimare a binecunoscutei predispozitii suicidare a maghiarilor.
    Si, da, Constitutia se cuvine a fi un act fundamental, nu fundamentalist.

  2. Fundamente fara valori nu se poate… ia exemplu de la romanasii nostri. Maghiarii isi respecta si apara valorile, bravo lor!

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tags: , , , , , , ,

Statisticile zilei

  • 143
  • 34
  • 23,247
  • 379

Archives

Categorii

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Copyright, re-blogging etc…

Pentru re-bloging, folositi dintre icoanele de Social Media pe cea verde, din dreapta. Click, apoi alegeti dintre optiuni, WordPress sau ce mediu utilizati. In prealabil trebuie sa fiti logat in blogul personal, in alt Tab sau fereastra. Altfel nu merge procedura.

Rog a nu se prelua articolele integral, prin „copy and paste”, ci max. 25%, recomandabil 500 de semne, cu indicarea autorului si a sursei, cu un link viabil. Imi asum dreptul de a activa periodic protectia la copiere, pentru descurajarea tentativelor.