Canicula ºi Bisericile

Citeam zilele trecute prin presã cum cã guvernul a fãcut apel la cultele religioase sã lase deschise, pe timpul caniculei, lãcaºele de cult, oferind în acest fel posibilitatea celor afectaþi de cãldurã sã se refugieze în spaþiile rãcoroase ale bisericii.

Nu ºtiu cât de prompt au reacþionat bisericile la cererea guvernului, dar nu pot sã nu remarc faptul cã în vreme de crizã, oamenii au tendinþa de a cãuta ajutor la bisericã.

Tot aºa nu pot sã nu remarc fariseismul oamenilor politici, cei care nu vor sã se pomeneascã de Dumnezeu în constituþia þãrii, care voteazã pe bandã legi ce dãrâmã fundamentul moral al naþiunii, dar care vor sã se foloseascã de El în momentele în care se încing lucrurile.

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Statisticile zilei

  • 135
  • 33
  • 23,239
  • 379

Archives

Categorii

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Copyright, re-blogging etc…

Pentru re-bloging, folositi dintre icoanele de Social Media pe cea verde, din dreapta. Click, apoi alegeti dintre optiuni, WordPress sau ce mediu utilizati. In prealabil trebuie sa fiti logat in blogul personal, in alt Tab sau fereastra. Altfel nu merge procedura.

Rog a nu se prelua articolele integral, prin „copy and paste”, ci max. 25%, recomandabil 500 de semne, cu indicarea autorului si a sursei, cu un link viabil. Imi asum dreptul de a activa periodic protectia la copiere, pentru descurajarea tentativelor.