Campioni

Sãptãmânalul italian “L’Espresso” a publicat în numãrul difuzat vineri 20 iulie un amplu reportaj ilustrat de 6 pagini, însoþit de statistici oficiale, dedicat criminalitãþii în Italia. Ziarul italian afirmã cã românii au invadat Italia ºi cã cele mai multe infracþiuni sãvârºite de straini în peninsulã sunt înfãptuite de ei.

“L’Espresso” aratã cã românii sunt pe primul loc la asasinãri voluntare, violenþe sexuale, furturi de automobile, furturi “cu îndemânare”, spargeri de case cu violenþã, spargeri de magazine. Aceºtia sunt urmaþi îndeaproape de marocani ºi albanezi.

Chiar dacã pare imposibil, românii pot fi ºi pe locul doi. :-) Sãptãmânalul italian aratã cã la smulsul poºetei, “furt cu agresiune în loc public”, conaþionalii noºtri sunt devansaþi de marocani.

 

One Reply to “Campioni”

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Statisticile zilei

  • 256
  • 43
  • 25,394
  • 379

Archives

Categorii

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Copyright, re-blogging etc…

Pentru re-bloging, folositi dintre icoanele de Social Media pe cea verde, din dreapta. Click, apoi alegeti dintre optiuni, WordPress sau ce mediu utilizati. In prealabil trebuie sa fiti logat in blogul personal, in alt Tab sau fereastra. Altfel nu merge procedura.

Rog a nu se prelua articolele integral, prin „copy and paste”, ci max. 25%, recomandabil 500 de semne, cu indicarea autorului si a sursei, cu un link viabil. Imi asum dreptul de a activa periodic protectia la copiere, pentru descurajarea tentativelor.