Administraþia tãietorilor de frunzã la câini

maidanezDe la HotNews aflãm cã, în primele 7 luni ale anului, peste 9000 de bucureºteni au fost muºcaþi de maidanezi. Ceea ce m-a lãsat însã cu gura cãscatã este cã în cadrul structurilor de conducere noi avem ºi o Administraþie pentru Supravegherea Câinilor fãrã Stãpân! Administraþie care are sediu, director, director-adjunct ºi o întreagã schemã de personal, buget, ºamd… evident, toate suportate din bãnuþul public.

Mã întreb oare cum supravegheazã respectiva administraþie potãile care au invadat strãzile, odatã ce sunt atâtea victime care necesitã tratament medical în urma agresiunilor din partea celui mai bun prieten al omului? În cazul ãsta se potriveºte bine proverbul: “Fereºte-mã Doamne de prieteni, cã de duºmani am singur de grijã!”

Ar fi interesant de ºtiut ce calificãri trebuie sã ai pentru a ocupa funcþia de director în aceastã Administraþie a Supravegherii Câinilor fãrã Stãpân… M-ar interesa ºi pe mine un post de tãietor de frunzã la câini!

2 thoughts on “Administraþia tãietorilor de frunzã la câini”

  1. Nu cred ca e cazul sa dai vina pe ei. Atata vreme cat legea interzice uciderea cainilor vagabonzi cei de la Administratia cu pricina sunt “pretty much” cu mainile legate. Orice calificari ar avea directorul, nu poate face mai nimic cand Legea Bideu pune mai presus cainii decat oamenii.

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.