Vânt de schimbare! Aviz pentru Bãse… ºi pentru cei de teapa lui

caz penal

Wow! BBC relateazã despre o disputã extrem de interesantã care are loc între înalte oficialitãþi ale statului african Malawi. Este vorba nici mai mult nici mai puþin de o iniþiativã legislativã care se pare cã incrimineazã tragerea de vânturi în public!

La cât de pârþoºi sunt bloggerii evanghelici de pe meridianele noastre, o asemenea lege ar duce la decimarea topului WordPress in limba românã :-)

În altã ordine de idei, îi dã cineva ºi lui Bãse al nostru linkul acesta? Nu de alta, dar poate-i vine ºi lui mintea la cap ºi ne lasã… Mã laºi, Bãse? Campionule!

2 thoughts on “Vânt de schimbare! Aviz pentru Bãse… ºi pentru cei de teapa lui”

  1. Mihai dragule,
    Am zambit la kestia asta a ta cu evanghelo-blogarii partosi; unii se fasaie in scris dar ce sa ne facem cu aia carele se fasaie (si)pe gura?
    Cuvantul “duhneste” n-ar nici o legatura cu vre-o activitate ordinara sau extra-ordinara a Duhului, nu?

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tags: , , , , , ,

Statisticile zilei

  • 156
  • 37
  • 23,260
  • 379

Archives

Categorii

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Copyright, re-blogging etc…

Pentru re-bloging, folositi dintre icoanele de Social Media pe cea verde, din dreapta. Click, apoi alegeti dintre optiuni, WordPress sau ce mediu utilizati. In prealabil trebuie sa fiti logat in blogul personal, in alt Tab sau fereastra. Altfel nu merge procedura.

Rog a nu se prelua articolele integral, prin „copy and paste”, ci max. 25%, recomandabil 500 de semne, cu indicarea autorului si a sursei, cu un link viabil. Imi asum dreptul de a activa periodic protectia la copiere, pentru descurajarea tentativelor.