Upgrade la graniþa româno-românã

Dupã ce prim-ministrul moldovean a anunþat cã a dat dispoziþie ca gardul de sârmã ghimpatã de la graniþa cu România sã fie desfiinþat, este rândul ministrului transporturilor din “þara prietenã” sã facã un gest frumos, anunþând cã metalul colectat va fi topit ºi din el se va construi un pod peste Prut, între cele douã þãri.

Ar fi cazul sã facã un gest frumos ºi demnitarii români aleodorizaþi… auziþi domnilor Berceanu, Boc, Bãsescu?… Puneþi ºi voi la bãtaie betonul, proiectarea, mâna de lucru, ceva… bateþi fierul cât e cald!

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tags: , , , ,

Statisticile zilei

  • 139
  • 33
  • 23,243
  • 379

Archives

Categorii

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Copyright, re-blogging etc…

Pentru re-bloging, folositi dintre icoanele de Social Media pe cea verde, din dreapta. Click, apoi alegeti dintre optiuni, WordPress sau ce mediu utilizati. In prealabil trebuie sa fiti logat in blogul personal, in alt Tab sau fereastra. Altfel nu merge procedura.

Rog a nu se prelua articolele integral, prin „copy and paste”, ci max. 25%, recomandabil 500 de semne, cu indicarea autorului si a sursei, cu un link viabil. Imi asum dreptul de a activa periodic protectia la copiere, pentru descurajarea tentativelor.