Na ca i s-a stins lumina. Definitiv!

Din când în când mi-e dat sã citesc câte o știre trãznitã prin presã… Una dintre ultimele asemenea știri, datatã pe 12 decembrie, venitã pe filiera Mediafax stipula cum cã regimul comunist de la Phenian amenința cu represalii pe “frații” de la sud dacã vor aprinde luminile de Crãciun la instalațiile de la frontierã.

Sigur cã voi fi (des)considerat în fel și chip… dar îmi place sã cred cã treaba asta are legãturã cu faptul cã mult stimatului lider Kim Jong Il i s-au stins doar cinci zile mai târziu, pe 17 decembrie, luminile. Definitiv!

P.S. Ca sã fie povestea și mai și, acest ultim bau-bau al luptei proletarilor contra imperialismului a fost cãrat pe ultimul lui drum pe o ditamai limuzinã americanã! Așa cum își face reclamã o firmã brãileanã de servicii funerare: “Noi ducem mortul cu tot confortul!”

Lasati un comentariu:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tags: , , , , , ,

Statisticile zilei

  • 578
  • 105
  • 14,510
  • 378

Archives

Categorii

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Copyright, re-blogging etc…

Pentru re-bloging, folositi dintre icoanele de Social Media pe cea verde, din dreapta. Click, apoi alegeti dintre optiuni, WordPress sau ce mediu utilizati. In prealabil trebuie sa fiti logat in blogul personal, in alt Tab sau fereastra. Altfel nu merge procedura.

Rog a nu se prelua articolele integral, prin „copy and paste”, ci max. 25%, recomandabil 500 de semne, cu indicarea autorului si a sursei, cu un link viabil. Imi asum dreptul de a activa periodic protectia la copiere, pentru descurajarea tentativelor.